otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Try Or Die VH04-024-3263

Kuollut 19.07.2013

     

  Virallinen nimi   Try Or Die   Säkäkorkeus   121 cm
  Lempinimi   Diiva   Syntynyt   02.03.2008, VHKR
  Rotu   Welsh mountainponi   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Rautiaankimo   Kasvattaja   Paraatiponit
  Omistaja   dani   Painotus   Koulupainotus

Koulutustaso: heA, 60 cm
Käyttö: Siitosponi

Saavutukset: VWY-II, 4 + 7 + 8 + 20 + 5 = 44p. 27.09.2010
                    KRJ-II, 15 (4 + 6 + 5) - 40 - 22 - 10 - 8 = 95p. 20.04.2012
                    YLA2, 21 + 43 + 26 + 35 = 125p. 18.04.2012

    Taustaa

Diivan ei pitänyt alun perin koskaan saapua meille takaisin asumaan, kun se syntymänsä jälkeen myytiin melko nuorena muille maille tuntemattomille. Tamma tulee allekirjoittaneen mielestä melkoisen hienosta suvusta, sen emän juuret eivät tosin keskitasosta erotu, mutta itse emähän on allekirjoittaneen suuri rakkaus, virtuaalinen muotovalio champion J'Fea, joka on myös yleislaatuarvostelussa palkittu. Diivan isä on taas komeaakin komeampi ori Missway's Cefin, joka lisäksi polveutuu kahdesta todella hienon uran tehneestä mountainponista - kun Diiva-vauva sitten myyntiin laitettiin, sille löytyi nopeasti ostaja. Mutta voi, suuret sanat ja lupaukset tulevaisuudesta jäivät haavekuviksi allekirjoittaneen muistiin, kun hän eräänä päivänä avasi sähköpostinsa ja luki Diivan silloisen omistajan päätöksestä palauttaa tamma takaisin synnyinkotiinsa. Aluksi Dani mietti, myisikö hän Diivan eteenpäin, mutta päätyi lopulta pitämään tamman itsellään: hieno poni hienosta suvusta, ja nyt olisi tallissa suvun jatkaja Fea-tädillekin, sitten kun aika siitä ponista jättää.

    Luonnekuvaus

Try Or Dien lempinimi Diiva kuvaa tamman luonnetta loistavasti - vaikka sen virallisesta nimestä saattaakin saada jonkinlaisen rymyävän veitsenterällä elävän karvapallon kuvan, näkee Diiva moisesta elämästä lähinnä painajaisia. Se tuntee olonsa turvalliseksi vain seisoskellessaan virheettömällä laitumella kaukana mutakuopista vienon tuulenvireen pörhöttäessä (ei kuitenkaan liikaa, ettei tule takkuja) jouhiaan ja kimokarvansa kiillellessä Aurinkoa kirkkaammin sokaisten jokaisen siihen päin katsovan olennon. Ratsastaessa Diiva on ihan kelpo humma ja taitaakin kouluratsastusta varsin mukavasti - sen suosikkiasioita on kuitenkin vain pukeutuminen pehmeisiin, hyvin hoidettuihin ja mahdollisimman kiiltäviin nahkavarusteisiin ja satulahuovan ja pinteleiden sävyttäminen muuhun kokonaisuuteen.

Käsiteltäessä Diiva tarvitsee kokeneen hoitajan - nimittäin esimerkiksi liiallisesta dataamisesta johtuvilla surkastuneilla käsilihaksilla ei tammaa puhtaaksi saa! Lisäksi hoitajan tulee hallita muutama käytännön niksi kimokarvan upeimmilleen saamiseksi sekä hysteerisen ponin rauhoittamiseksi.
Vaikka Diiva pitääkin huolen näyttävänsä aina mahdollisimman hurmaavalta, se on jostain saanut vihiä mutakylpyjen rentouttavasta ja tervehdyttävästä vaikutuksesta - niinpä hoitajan on hyvä varautua siihen, että kun sitä prinsessa-Diivaa sitten haetaan aamulla tarhasta, on se hyvinkin voinut viettää koko yön syvimmässä kuralammikossa ihoaan hoitamassa. Siinä sujuu sitten hoitaja-paran iltapäivä leppoisasti käytävällä ponia harjaten.

Diiva on hyvä harjata käytävällä, koska suorastaan sairaalloisen ulkonäkökeskeisyytensä lisäksi se on hirmuisen ahne - jos se haistaa alusien seasta yhdenkin ruohonkorren, voi ponin meno alkaa pian muistuttaa liian nopeasti pyörivää hyrrää sen etsiessä epätoivoisesti tuota kadonnutta kortta - varsinaisesti ilkeä se ei kuitenkaan ole.
Kosketusherkkä poni Diiva ei ole, vaikka voikin välillä esittää aikamoista neitiä esimerkiksi protestoimalla vatsanalusen harjaamiseen - hoitajan on vain syytä muistuttaa, kuka kaapin paikan määrää, ja pian tamma onkin aivan tavallista kilttiä itseään. Kaviot tamma nostaa kiltisti pyynnöstä, eikä harjan nyppiminen/siistiminen ole mikään ongelma. Myös sierainten, silmien ja hännänalusen pyyhkiminen sujuu hyvin.

Ratsastaessa Diiva on melko osaava, ja taitaakin hienosti helpon A:n ja sitä vastaavia ratoja. Se vaatii kuitenkin selkäänsä määrätietoisen ratsastajan pitämään tempoa ja tahtia yllä, mitä tamma itse ei aina viitsi tehdä - varsinkin alkutunnista se löntystelee niin pitkänä, ettei pahemmasta väliä ja etsii tehokkaasti ratsastajansa käämien rajaa jättämällä välillä myös pohjeavut kuuroille korville. Raippa ja rautainen, tiivis istunta ovat avainsanoja välistä varsinaisen luikero-Diivan kanssa, jolle saa muistuttaa ahkerasti takajalkojen tehtävästä ja pään sijainnista. Alkutunnista lähtien tammaa tulee ratsastaa sataprosenttisesti täysillä, mutta antaen sille silti tilaa löytää sopiva työskentelymuoto. Vaikkei Diiva sitä itse haluaisikaan myöntää, se on usein hyvin kankea alkutunnista, joten suuret ympyrät, kaarevat urat ja sekä esimerkiksi kolmi- ja nelikaariset kiemuraurat tekevät sille hyvää.

Kun tammaa kunnolla jaksaa lämmitellä siitä kehkeytyy oikein taipuisa ja kiva ratsastuskaveri, joka ei hiukan osaamattomammankaan ratsastajan kovemmista avuista hätkähdä. Diiva hakee rehellisesti peräänantoon, mikäli siitä tuntuu hyvältä, ja paljastaa helposti liian kärsimättömän ratsastajan juuri näissä asioissa.
Diivan pravuureita kouluradalla ovat ehdottomasti temponvaihtelut ja siirtymiset, joissa tamma on todella tarkka ja oikein ratsastettuna äärimmäisen herkkä. Myös pohkeenväistö sujuu hyvin, ja Diiva pysyy hienosti suorana kropastaan ja nätisti asetettuna, eikä luikertele lainkaan.

Maastossa Diiva muuttuu mukava ja tasa-askelisesta koulupuurtajasta viritetyksi viulunkieleksi, joka uskoo jokaisen rasahduksen olevan varma merkki kärsimystentäyteisestä kuolemasta. Yksin tammalla ei ole suotavaa maastoilla, mutta varsinkin sen hyvien ponikavereiden kanssa ratsastettuna siitä voi saada oikein mukavan maastoratsun turvallisimmille reiteille. Veteen Diiva ei uskaltaudu sitten millään, (vesi on turvallista vain juotavaksi tarkoitettuna ämpäristä tai letkusta tulleena pesuboksissa!) mutta esimerkiksi pieniä maastoesteitä se voi uskaltautua hyppäämään ja saa niiden selvittämisestä lisää itseluottamusta. Paarmoista ja muista itikoista tamma tosin saa totaalisen hepulin, joten parhaat maastoilukelit Diivalle taitavat olla keväällä ja alkukesällä.

    Suku

 isä Missway's Cefin
    KRJ-I, YLA2, VWY-II, wm
 ii. VIR MVA Ch Genims Micklee
    KTK-II, VWY-III, YLA3, wm
 iii. Hot Pocket
    wm, evm
 iie. Genims Princess Adelaine
    wm, evm
 ie. VIR MVA Ch Tyford Brilliant
    wm
 iei. Coody Maurice
    wm, evm
 iee. Tyford Judy
    wm, evm
 emä VIR MVA Ch J'Fea
     YLA2, VWY-II, VWY-AB, wm
 ei. Blenn Yjei
      wm
 eii. Ifan Dhans
    wm, evm
 eie. Undhjei
    wm, evm
 ee. d'Thandra
    YLA2, wm
 eei. d'Thunder
    wm, evm
 eee. d'Felicsia
    wm, evm

Sukuselvitys Diivan suvusta löytyvistä evm-poneista:
Genims Mickleen kautta löytyvät isoisovanhemmat ovat harvinaisen hienoja poneja - Mickleen isä Hot Pocket on alun perin Jenkeissä syntynyt erittäin komea voikko ori, joka liisattiin Mickleen synnyinmaahan Britteihin muutamaksi vuodeksi, joiden aikana se vaikutti erittäin paljon jalostuksessa ja kantakirjattiin ensimmäiselle palkinnolle. Tällä hetkellä Hot Pocket on Saksassa siitoskäytössä, jossa se juuri kantakirjattiin ennätyspistein, saaden muun muassa liikkeistä kympin!

Mickleen emä Genims Princess Adelaine on vähemmän tunnettu tapaus, mutta silti erittäin hieno! Adelaine on aivan erityisen kaunis ja varsinkin superhienopiirteisen pään omaava ilmeikäs, siro ja pieni kimo tamma, joka on myös aivan mainio luonteeltaan nöyryydessään ja seurallisuudessaan. Adelaine on kilpaillut mainioin tuloksin varsinkin valjakkoajossa, mutta se toimii myös pienempien lasten moitteettomana ratsuna. Tamma on aloittanut myös siitosuransa hyvin lupaavasti.

Isänemän kautta löytyvät isoisovanhemmat ovat myös varsin mielenkiintoisia tapauksia, varsinkin Coody Maurice - ori on alun perin Tanskassa syntynyt, mutta jo hyvin nuorena Ruotsiin myyty, siellä kasvanut ja eniten jalostuksessa vaikuttanut erittäin terhakka kimo ukkeli. Luonteeltaan Maurice on hyvin elämäniloinen, ihmisrakas ja energinen, eikä siltä temperamenttiakaan puutu - osittain varmaan suuren egonsa takia oriin ratsastaminen on jäänyt vähemmälle, ja se on lähinnä saanut liikutuksensa tarhassa telmimisestä, näyttelykehissä ravaamisesta ja tammoille esiintymisestä. ;)

Tamma Tyford Judy on taas tuttua ja turvallista brittiponien linjaa, ja se edusti vanhemman ja raskaamman mallista mountaintyyppiä - silläkin oli kuitenkin hyvin ilmeikäs pää ja elegantti tapa kantaa häntäänsä korkealla. Judy oli myös rakenteeltaan erittäin korrekti ja tavoiteltu, ja se olikin useiden kansainvälistenkin tuomareiden mieleen - BIS-sijan lisäksi kotiin viemisiksi lähti usein best turn out -maininta. Valitettavasti myös luonteeltaan erittäin suloinen ja sympaattinen tamma kuoli harmillisen nuorena, mutta sen muutamatkin varsat ovat osoittaneet äitinsä mahtavan periyttämiskyvyn ja jatkavat emätammansa saappaissa.

Diivan emänpuolella isoisovanhemmista löytyy myös muutama helmi, mutta yleisemmin niiden kohtalo ei ole ollut yhtä ruusunpunainen kuin isänpuolella - aloitetaan kuitenkin niistä hienoista, eli emänisänisän paikalta löytyvästä Ifan Dhansista. Ori on erittäin sitkeä, tosin hyvin pienikokoiseksi jäänyt poni, joka on kasvanut erittäin varmajalkaiseksi ja kovakavioiseksi Walesin vuoristoissa vuosien saatossa. Vuoristossa Dhansin liikkeet muotoutuivat myös aivan omaan luokkaansa, ja se on saanut useasti paljon kiitosta mainioista liikkeistään - ori onkin menestynyt niin kouluradoilla kuin näyttelykehissäkin!

Myös tamma Undhjei on varsin yllättävä tapaus - tamma oli hyvin pieni, eikä noin rakenteen puolesta mikään maailman erikoisin yksilö, mutta se oli erittäin yhteistyökykyinen, miellyttämisenhaluinen ja nöyrä poni, mikä teki siitä erittäin monipuolisen otuksen. Tamma oli erittäin älykäs ja oppimiskykyinen, vaikka keskittyikin kilpailemaan lähinnä kouluratsastuksessa - myöhemmin tammasta kehkeytyi myös mainio vetoponi pienille kuormille, ahertaja kyntöhommiin ja sirkustemppujen esittäjä pikkulasten iloksi!

Valitettavasti asiat eivät olleen näin onnellisesti d'Thunderin kohdalla. Ori joutui vaikeuksiin heti ennenaikaisessa synnytyksessään, kun se meinasi tulla väärinpäin ulos. Kuin ihmeen kaupalla synnytys sujui kuitenkin ilman eläinlääkärin apua, mutta pikkuvarsa osoittautui varsin heikohkon rakenteen omaavaksi ja muutenkin heiveröiseksi yksilöksi. Thunderin annettiin olla pitkään lähinnä omissa oloissaan laitumen nurkassa, kunnes se myytiin siitä erittäin paljon kiinnostuneelle tytölle, joka teki parhaansa oriin kuntouttamiseksi. Thunder kasvatti lyhyessä ajassa nopeasti paljon lihaksia oikealla treenillä, pyöristyi ja sai rämpiä vaikeakulkuisissa tarhoissa vapaa-aikansa erityisesti sitä varten muotoillut kengät jalassa. Myöhemmin oriista kehittyi kuin kehittyikin taitava esteratsu ja mainiosti liikkuva hevonen.

Vaikeuksia elämässään on kohdannut myös d'Felicsia, jota valitettavasti alettiin ratsastaa täydessä euforiassa aivan liian aikaisin, mikä aiheutti tammalle loppuelämän huonon ja parantumattoman selän, joka ei kestänyt muutaman vuoden jälkeen lainkaan rasitusta. Se on sinänsä harmi, sillä tamma omasi muun muassa erittäin upeat liikkeet ja nöyrän luonteen ja siitä olisi voinut kehkeytyä vaikka millainen ratsu, kuin myös näyttelyhevonen muun korrektin rakenteensa vuoksi, mutta oikeastaan vasta näyttelytuomari osasi huomauttaa tamman vääntelevän oudosti selkäänsä. Pitkän kuntoutusprosessin jälkeen Felicsiasta on kuitenkin saatu jälleen kalua ja sen selkä kestää sen astuttamisen ja tiineyden, mutta ratsastaa sillä valitettavasti ei voi.

    Jälkeläiset

Diiva on tarjolla welshponijalostukseen!

13.03.2009 t. Talaith Dawn (i. Rowland's Wild Nemo), omistaja: Juli
27.12.2009 o. Austin Dawn (i. Gwen Alwyn), omistaja: Ionic
11.07.2012 t. Trafod Awist Dawn (i. Gwalch Arwel), omistaja: apiljavanilja
20.03.2013 o. Daredevil Dawn (i. Darcy Dawn), omistaja: Meow

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

Päiväkirjamerkintä 20.08.2010
Diivalle kuuluu tätä nykyä pelkkää hyvää, ideaalipaino on saavutettu ja siitä on myös onnistuttu pitämään kiinni! Ponilla on oma vakiohoitajansa, joka harjailee sen varmasti puhtaaksi pariin otteeseen päivässä ja muistaa valokuvata fotogeenistä Diivaa ja kammata sen otsatukkaa tuulen sotkettua sen! Tällä hetkellä tamma nauttii täysin siemauksin kesän viimeisistä ruohoista ja on itselleen epätyypillisesti jopa leikkinyt muutamien nuorempien ponien kanssa laitumella ja kaitsenut myös muita varsoja kuin omiaan - ehkä tamma vihdoin hiffaa, mistä siitostamman leppoisassa laidunelämässä on kyse! ;)

Kouluvalmennus 02.05.2010
Koulutreeniputki jatkuu vielä laidunkauden alkuun ja tänään päätin jälleen kutsua ulkopuolisen valmentajan seuraamaan työskentelyämme. Tunnin aiheena oli löytää kadotettu tahdikkuus takaisin liikkeisiin, aktiivinen takapää ja ryhdikäs liikkumismuoto - tunnilla työskenneltiin siis paljon myös puomeilla ja kavaleteilla, mikä ei onneksi Diivaa enää muutaman toiston jälkeen niin kovasti kauhistuttanut. Olen hyvin ylpeä tammasta, sillä se tuntui todella hyvältä satulan alla ja sitä oli mukava ratsastaa - se oli kevyt ja tuntui nappaavan harvinaisen nopeasti tehtävän punaisesta langasta. Onko tallin blondi viisastumassa?

Kouluvalmennus 15.04.2010
Vähemmällä liikunnalla ollut Diiva on äitynyt lihomaan jonkin verran, joten ei muuta kuin joksikin aikaa takaisin kunnon kouluvääntämisen pariin! Kutsuin avuksemme ihan oikean valmentajankin, jotta lämmittelyt, tehtävät ja jäähdyttelyt suoritettaisiin varmasti sopivalla varovaisuudella ja hevosen ehdoilla. Alkulämmittelyyn sisällytettiinkin erittäin paljon yksinkertaista jumppaamista ja lihasten availua, lämmittelyä ja venyttelyä, ja jopa Diiva tuntui viihtyvän niissä leppoisissa ja helpoissa tehtävissä. Vauhdin lisääntyessä ja paketin tiivistyessä tamma meinasi näyttää vähän hapanta naamaa, mutta vaihtelevat harjoitukset pitivät senkin poissa pahanteosta. Tunti oli antoisa kummallekin meistä ja toivottavasti turmio Diivan ylimääräisille kiloille..

20.11.2009, päiväkirjamerkintä
Diivan kilpailu-ura on nyt virallisesti kaikilta osin takanapäin ja sen kanssa voidaan keskittyä muihin asioihin - niin, sen täydellisen kimon karvan kunnossa pitämiseen ja puunaamiseen! Allekirjoittanut on muilta hommiltaan saanut revittyä harvinaisen paljon aikaa yhden ponin paapomiseen ja sekös on tuonut tyytyväisyyttä hehkuvan, rauhallisen ja tyynen ilmeen Diivan silmiin - ei enää tulta ja tappuraa, vaan rauhaa ja sopusointua! On ilo nähdä Diivan vihdoin rauhoittumaan laumassakin ja etsiytyvän äitinsä viereen syömään heinäkasalla. Liikuttavaa perheonnea!

Kouluvalmennus 15.08.2009
Näin kilpailukauden loppuun päätin ottaa Diivalle yhden kunnollisen valmennuksen, ihan vain valmentautumisen iloksi. Kaikki sujuikin yllättävän hyvin ja putkeen, tamma oli heti alkutunnista varsin pirtsakalla päällä ja se oli helppo saada rennoksi ja peräänantoon. Tammaa oli ilo ratsastaa kevyillä ja pienillä avuilla pitkästä aikaa ja jopa avo- ja sulkutaivutukset sujuivat harvinaisen kivuttomasti. Valmentajan muiden kiireiden takia suoritimme Diivan kanssa loppuverryttelyn kaksistaan pellon reunalla, ja kyllähän tästäkin diivasta lähtee vauhtia kun esteettömälle suoralle päästään!

01.06.2009, päiväkirjamerkintä
Tallin pikku prinsessa on saanut viime viikkoina olla varsin omissa oloissaan laitumella syömässä, mutta nyt sitä pitäisi alkaa valmistella viimeiselle kilpailukaudelleen. Tänään ensimmäiset treenit täyden löhöloman jälkeen sujuivat kamalasti, kun Diiva alkoi laittaa hanttiin jo satulavyötä kiristäessä, vaikkei se ollut edes niin paljoa lihonut! Kentällä työskentely meni täydeksi tamman venkoiluksi, mutta olen ylpeä siitä, etten missään vaiheessa antanut periksi. Nyt jos kaikki menisi seuraavien kuukausien aikana putkeen kisakentillä, niin päästään kumpikin eroon tästä!

30.03.2009, päiväkirjamerkintä
Diivalle on iskenyt ehkä maailman kamalin karvanlähtöaika - kyllä, tiedän, että se on kaikilla poneilla about samoihin aikoihin, mutta Diiva rääkyy yksin tarhassaan tai karsinassaan koko ajan harjauksen ja karvan nyppimisen perään, kun irtokarva kutittaa ja on niin inhottavaa ja linnut ovat kamalia, kun nokkivat luvatta suoraan pyllyn päältä karvaa pesiensä tarpeiksi ja iiih…! Tammaa on myös harjattava aivan mielettömän kauan, sillä karvanlähtö ja mutakelit kulkevat käsi kädessä. Ei todellakaan ole hyvä omistaa kimoa diivaponia tähän aikaan vuodesta.

12.02.2009, päiväkirjamerkintä
En tiedä, onko se valmennusten ja ahkeran treenaamisen vai vain enemmän yhdessäolon ansiota, että Diiva on kilpaillut tässä alkuvuodesta erityisen hyvässä putkessa ja on muutenkin ollut paljon virkeämpi ja sopuisampi. Tai totta kai, ehkä kylmyys, monen sentin paksuinen karvakerros ja lumihangessa rämpiminen on saanut tamman luopumaan sotakirveestään, mutta kyllä tämä rauhaa rakastavalle allekirjoittaneelle kelpaa! Muutoin tammalle kuuluukin oikein hyvää, kevään astetta kevyemmät kilpailukalenterit ovat jo suunnittelussa.

Kouluvalmennus 17.11.2008
Edellisestä kerrasta lannistumattomana päätin yrittää valmennusta uudelleen - tällä kertaa onneksi huomattavasti paremmin tuloksin! Viime kerrasta opin laittamaan Diivan heti täysillä duuniin, enkä aikonut päästää sitä mistään helpolla - okei, dyykataan sitten kentän keskelle, mutta allekirjoittanut ei selästä alas tule eikä anna periksi missään! Tekniikka tuntui toimivan ja tositilanteeseen joutuessaan ryhdistäytyi Diivakin ja alkoi sopuisasti etsiä yhteistä säveltä - lopputunnista Diiva kulki paljon paremmin kuin aikoihin ja sitä oli ilo ratsastaa. Erityisen tyytyväinen olen varsinkin hyvin onnistuneisiin lisäyksiimme.

Kouluvalmennus 15.11.2008
Pyysin Diivaa valmentamaan erästä tuttua valmentajaani kunnollista palautetta ja uutta näkökulmaa treeneihin saadaksemme. Pikku marttyyritamma päätti heittää tunnilla sitten kunnolla överiksi kiukutellen ja laittaen hanttiin jokaisessa pikkuasiassa - valmentajakin tituleerasi Diivaa ensi näkemältä tammojen tammaksi ja tänään taisi olla harvinaisen huono päivä! Alkuverryttely kesti paljon suunniteltua kauemmin ja tamma niskuroi sen jälkeenkin. Treeni oli todella vaikeaa allekirjoittaneelle, kun tamma suostui reagoimaan vain täydellisiin apuihin - pliis, nyt vähän helppiä ponin puolelta!

20.10.2008, päiväkirjamerkintä
Diiva on aloittanut kilpauraansa varsin lupaavasti, mutta toisaalta se on myös heittäytynyt vihdoin täysin tuttavalliseksi tallin henkilökuntaa ja muita poneja kohtaan ja vasta nyt meikäläinen on huomannut, kuinka vaativa poni tämä pirulainen onkaan! Mikään ei tunnu kelpaavan ja muutaman hyvin tykitetyn kilpailun jälkeen prinsessa odottaa tietenkin saavan vielä vähän parempaa kohtelua.. Diiva on varmaan kohta laitettava shokkihoitoon parivuotiaiden nuorikoiden sekaan mutaiseen tarhaan, katsotaan sitten, kuka joustaa ja mistä. ;) Jos koetettaisiin nyt suoriutua kilpaurasta kunnialla ja jättää kaikki ylimääräinen myöhempään.

13.9.2008, päiväkirjamerkintä
Diiva on palannut kotiin! Muutaman kuukauden Panchin luona asunut tamma on palannut allekirjoittaneen hoiviin - ja tällä kertaa voin rehellisesti sanoa, että ei harmita, että kasvatti palautettiin, Diivan suku kun on aivan omaa luokkaansa ja se on kaikenlisäksi Fean toistaiseksi ensimmäinen ja ainoa tammavarsa, eli emälinjan jatkaja. Ainoa miinuspuoli on Diivassa sen neuroottisuus muutamia turhanpäiväisiä asioita kohtaan ja varsinainen känkkäränkkäasenne - mutta eiköhän tästä selvitä..

    Kilpailut

Diivalla kilpaillaan pääpainoisesti KRJn alaisissa kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 62 kpl

05.10.08, KRJ, heC : 03/50
06.10.08, KRJ, heC : 01/50
06.10.08, KRJ, heB : 05/50
11.10.08, KRJ, heB : 05/40
11.10.08, KRJ, heB : 06/40
12.10.08, KRJ, heB : 02/40
19.10.08, KRJ, heC : 05/50
19.10.08, KRJ, heB : 06/50
20.10.08, KRJ, heB : 04/50
23.10.08, KRJ, heC : 03/35
16.10.08, KRJ, heC : 04/18 72.276%
16.10.08, KRJ, heB : 02/36
22.10.08, KRJ, heC : 01/70
23.10.08, KRJ, heB : 01/20
24.10.08, KRJ, heB : 01/20
25.10.08, KRJ, heC : 03/20
25.10.08, KRJ, heA : 01/67
25.10.08, KRJ, heB : 01/52
15.11.08, KRJ, heB : 04/50
06.11.08, KRJ, heC : 10/166
05.11.08, KRJ, heA : 10/100
03.11.08, KRJ, heA : 06/40
02.11.08, KRJ, heB : 04/30
01.11.08, KRJ, heB : 02/50
29.10.08, KRJ, heC : 04/40
29.10.08, KRJ, heB : 06/40
03.11.08, KRJ, heB : 06/66
31.10.08, KRJ, heC : 04/36
31.10.08, KRJ, heA : 03/99
15.01.09, KRJ, heC : 02/52
15.01.09, KRJ, heA : 05/52
15.01.09, KRJ, heB : 04/52
27.01.09, KRJ, heB : 03/100 93.224%
29.01.09, KRJ, heA : 04/100 91.113%
05.02.09, KRJ, heA : 04/50 80.703%
04.02.09, KRJ, heA : 06/50 80.098%
02.02.09, KRJ, heA : 06/50 79.18%
25.01.09, KRJ, heB : 03/50
10.02.09, KRJ, heB : 01/42 93.761%
31.01.09, KRJ, heC : 04/50 87.461%
01.02.09, KRJ, heC : 04/50 87.888%
11.02.09, KRJ, heB : 06/80 85.902%
12.02.09, KRJ, heB : 02/80 85.682%
15.02.09, KRJ, heA : 03/80 84.731%
29.02.09, KRJ, heC : 03/50
15.02.09, KRJ, heB : 04/50
15.02.09, KRJ, heB : 05/50
20.02.09, KRJ, heC : 02/60
16.02.09, KRJ, heC : 07/50
16.02.09, KRJ, heC : 02/50
16.02.09, KRJ, heB : 05/50
13.07.09, KRJ, heA : 05/100 75.292%
15.07.09, KRJ, heA : 03/50
15.07.09, KRJ, heC : 04/60
17.07.09, KRJ, heB : 07/60
18.07.09, KRJ, heC : 06/60
20.07.09, KRJ, heB : 07/60
17.07.09, KRJ, heB : 03/30
18.07.09, KRJ, heB : 03/30
19.07.09, KRJ, heB : 05/30
28.07.09, KRJ, KNS : 01/100 90.308%
23.07.09, KRJ, heB : 02/50

 

Try Or Die on virtuaalihevonen.
Kaiken materiaalin © dani 2013, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!