otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Morwenna VH06-023-4155

Kuollut 19.07.2013

        

  Virallinen nimi   Morwenna   Säkäkorkeus   140 cm
  Lempinimi   Vintiö   Syntynyt   27.06.2009, VHKR
  Rotu   WPB (NWR)   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Voikko   Kasvattaja   Brenn Ponies
  Omistaja   dani   Painotus   Koulupainotus

Koulutustaso: heA, 70 cm
Käyttö: Kisaponi

Saavutukset: VWY-III, 2,5 + 6 + 6 + 20 + 5 = 39,5p. 26.10.2011

    Taustaa

Morwenna saapui talliin kauniina kesäkuun päivänä - milteipä samoin tein sen jälkeen, kun allekirjoittanut oli taas päättänyt reipastua nelijalkaisten ystäviensä suhteen. Ja reipastuminen tarkoittaa tässä tallissa automaattisesti uusien hevosien hankintaa..
Voikkoihin poneihin niin syvästi rakastunut allekirjoittanut ei vain voinut vastustaa, kun huomasin Ropsin (kasvattanut niin monia muitakin hevosiani, etten jaksa edes listata niitä tähän: laadukkaita poneja saa tuolta naikkoselta vaikka millä mitalla, suosittelen mahdollisten myytävien tutkimista) kaupittelevan voikon tammansa supersuloista, porkkanan ja kullan sekoitusta väriltään muistuttavaa voikkovarsaa, joka nosteli jalkojaan korkealle oikein kevyen oloisesti kuin balettitanssija ravatessaan emänsä perässä. Oli sanomattakin selvää, että tuosta varsasta allekirjoittaneen tulisi saada uusi prinsessaponi talliin tanssimaan klassisen musiikin tahdissa kouluradoilla - lyhyen sananvaihdon jälkeen Dani pitelikin jo varsaa narunpäässä paperit kädessään.
Easy business, man!

    Luonnekuvaus

Morwennan lempinimi Vintiö ei kuvasta tamman luonnetta juuri ollenkaan - vaikka joskus hoitaja voikin menettää tämän tytön kanssa hermonsa, ei kyse ole koskaan jostain ikilapsen typerästä jäynästä vaan kullankarvaisen tamman mahdottomasta diivailusta. Vintiötä on vaikea miellyttää ainakin kavioliiton alussa ilman lahjontaa, ja välillä se on ihmisiään oikein happamana vastassa tarhansa portilla; IU, kuinka kauan täällä mudassa täytyy oikein rämpiä?! Tamma tuntuu tiedostavan hyvin jumalaisen ulkonäkönsä, ja se onkin aina mieltänyt itsensä jonkinlaiseksi jumalattareksi: kun kakaroilta saa porkkanaa ja rapsutuksia vain höristämällä korvia ja kaartamalla kaulaa, miksi poni vaivautuisi miellyttämään ylipäätään ketään. Mutta vielä Siperia opettaa nöyräksi, eikö niin?

Käsiteltäessä Vintiö muistuttaa useimpina päivinä raakaa sitruunaa mutristellessaan karsinansa kaltereiden välistä tai kipittäessään äkkiä hoitajansa vierellä tarhasta talliin suojaan. Otuksen luottamus on hyvin vaikea voittaa puolelleen, ja poni onkin aina ollut vain muutaman ihmisen hevonen - uusien hoitajasuhteiden siihen luominen veisi niin pirusti aikaa ja tamman hermoja, ettei sellaiseen ole toistaiseksi turvauduttu. Lisäksi Vintiö suhtautuu hyvin nihkeästi varsinkin aloittelijoita kohtaan; kultaisen ponin kiiltävä karva kuitenkin vetää heitä valitettavasti puoleensa kuin hunaja mehiläisiä, mutta viimeistään happamat irvistykset ajavat nuo kokemuksen kaihtamat olennot tamman karsinalta. Arvon neitiähän eivät saa ketkä tahansa hoitaa, vaan ammattitaitoa on vaalittava hyvän hoidon maksimoimiseksi! Ettäs tiedätte.

Tammalle johtopaikkansa osoittaneen ei tarvitse turhaan kuluttaa aikaa otuksen kiinnisitomiseen, mutta kaikille muille voisin suositella ponin laittamista narunvarteen - tunnistat varmasti Vintiön riimun, ensimmäinen vasemmalta, Nalle Puh -kuviointi ja suuren suuri pörröinen turpapehmuste. Harjaus toimenpiteenä sujuu rutiinilla, mikäli kultakavion ajoittaista neiteilyä ei oteta lukuun. Pehmeät harjat ovat ihan kivoja ja hierovia karvaa vasten, ja kumisuan pehmeä pyörittely takaa maksimoidun nautinnon ja saa ponin rentoutumaan. Liian raju käsittely saa pienet korvat painumaan liimattuina niskaan, silmät pyörimään ja hampaat välkkymään - hei, varokaa nyt vähän, ettekö huomaa, ketä teillä on kunnia käsitellä?! Myös kainalot, vatsan alunen, ryntäät sekä muut tiedetysti herkemmät alueet voivat saattaa Vintiön hepulin partaalle, mikäli sitä Tarmo Lähikauppiaan puutarhaharavaa ei osata vaihtaa pehmeämpään harjaan.

Kaviot Vintiö nostaa yllättävän nätisti, ensimmäisellä pyynnöllä, pehmeällä painalluksella se nostaa jalan nopeasti ylös ja kannatteleekin sen itse - mutta nojaa kuitenkin vatsallaan hoitajaansa. Varsinkin kesäisin kannattaa pitää varansa, sillä tamma ei todellakaan siedä minkäänlaisia ötököitä lähettyvillään - kas jos tamma potkaisee kainaloonsa öttiäisiä hätyytelläkseen juuri kun nostat jalkaa.. Kengittäjä on tästä ponista hieman pelottava äijä, joka kouraisee jalan syliinsä ja sitten taotaan jotain hehkuvaa ja lopulta tulee jalkapohjista savua ahkeran takomisen säestämänä. Vintiö haluisi varmasti nähdä tapahtumat tajutakseen, etteivät ne ole hirveitä, mutta koska se on yleensä melko lailla mahdotonta, pitää oman hoitajan olla rauhoittelemassa silmiään pyörittelevää tammaa operaation onnistumiseksi.

Pesulle balleriinatyttönen painuu enemmän kuin mielellään - olettaen tietenkin, että vettä on lantrattu viisi vuotta etukäteen täydellisen lämpötilan löytämiseksi. Vintiö kävelee rentona hoitajansa perässä pesuboksiin eikä harjauksesta poiketen saa kohtausta ronskimmastakaan hinkkaamisesta; päinvastoin otus rentoutuu, pitäähän sitä nyt kunnolla puhdistautua!
Varustamista kohtaan Vintiö ei ole koskaan muodostanut sen kummempaa mielipidettä, kunhan varusteet nakataan sen selkään rauhallisesti ja hellävaroin. Satula ei ole kovin mukavan tuntuinen viiden metrin korkeudesta tiputettuna tai remmit ykkösellä viimeiseen reikään vedettyinä. Suitset saavat tamman mutristelemaan turpaansa hieman, ja se voi koettaa viedä päätään mahdollisimman sivulle suitsijastaan - valitettavasti pienestä koostaan johtuen yritys on tuomittu epäonnistumaan, ja aina kuolaimet on saatu suuhun.

Satulaansa Vintiö kaipaa herkkää, mutta ehdottoman määrätietoista ja osaavaa ratsastajaa. Poni itse on usein tallista tultuaan aluksi melkoisen kankea, vaikka se vertyykin kyllä nopeasti päästessään liikkumaan rennosti vähän pitempänä pötkylänä - ahkera taivuttelu suurilla ja loivilla kaarilla saa otuksen venymään helposti niskastaan ja liikkumaan rentona eteen, mutta ratsastajan osaavuus palkitaan vasta, kun tamma on sitten saatu kerättyä tiiviimpään pakettiin muuta työskentelyä varten. Vintiö kun voisi jolkottaa pää maassa vaikka maailman tappiin asti, ja tuosta vain pään ylös nostaminen saa sen vetämään palkokasvit sieraimeensa. Ei ole ensimmäinen kerta, jos viiripää menee totaalisesti lukkoon tässä vaiheessa eikä tunnu enää yhteistyökykyiseltä - niin, kaikki on helppoa, kunnes pitäisi jotain oikeasti tehdä.

On parasta ratsastaa Vintiötä enemmän ja roimasti eteen, jolloin se alkaa itsekin kaipailla järeämpää tukea suuhunsa - näin saa myös tamman takapään viritettyä helposti, vaikkei se kyllä usein paria muistutusta enempää tarvitse liikkuakseen hyvin takaa. Welshvanhempiensa verenperintönä Vintiö on saanut upeat liikkeet, joita on ilo ratsastaa ja esitellä niiden ollessa elastiset ja puhtaat - harva uskoisi tämän kokoisen ponin pystyvän tällaisiin suorituksiin lisäyksissä ja kokoamisissa, ja elukan liikkeisiin istuminen vaatiikin jo pahaista harrastelijaa enemmän kokemusta. Oikein verryteltynä kun tamma on vielä hyvin herkkä painoavuille, saa sen kanssa kaiken näyttämään todella helpolta, ja siitähän koulutuomarit tunnetusti pitävät ;)
Hieman vaikeammatkaan liikkeet eivät ole mikään ongelma huolellisesti koulutetulle Vintiölle, ja varsinkin tamman pohkeenväistöistä on tullut kiitosta useammalta taholta - neiti polkee syvälle ristiin paremmin kuin muutamat allekirjoittaneen puoliveriset.

Kotona kaikki voi, ja usein sujuukin ratsukon kemioiden kohdatessa, harjoitellessa sujua täydellisesti, mutta kilpailupaikat ovat aina asia erikseen. Vintiö ei ole koskaan tottunut matkustamaan yksin, joka sekin on jo yksi ongelma, mikäli sillä ollaan lähdössä yksin kilpailemaan - kukas me sille nyt valitaan matkaseuraksi? Jos lastaus vielä sujuu ongelmitta, kisapaikalla tamma varmasti peruuttaa sillalta ohi ja säikähtää nutturansa irokeesiksi. Verryttelyssä kaiken saa suorittaa mieluiten korvatulpat korvissa kaiken ylimääräisen hälinän minimoimiseksi - radalla tamma osaa kyllä ottaa asian tosissaan, mutta kun mekastava yleisö on vaan välillä niin pelottava.

    Suku

 isä VIR MVA Ch Via Moore
    KTK-II, YLA2, wb
 ii. Leagon The Lion
    VRL:n profiili, wb
 iii. Little Lionman
    wb, evm
 iie. Maylight
    wb, evm
 ie. Too-Ticky
    VRL:n profiili, wm
 iei. Kingpin's Son
    wm, evm
 iee. Merpeople Mariam
    wm, evm
 emä Rousseau Bella
     WPB
 ei. Skyler Anton
      VRL:n profiili, WPB
 eii. Stijntje Andreas
    WPB (WPB x WPB), evm
 eie. Skyler Belina
    WPB (WPB x xx), evm
 ee. VIR MVA Ch Vita's Asterella GBR
    KTK-III, YLA2, VWY-II, Klass I, WPB
 eei. Intergalatitic
    WPB (WPB x WPB), evm
 eee. Novita
    WPB (xx x WPB), evm

Vintiöllä on ehdottoman hieno ja hyvin menestynyt, tasan kaksipolvinen suku. Se on perinyt emältään aivan ihastuttavan voikkovärityksen, eikä sen isässäkään ole valittamista - Leagon The Lionista on tallissa muuten toinenkin kakara, puhdas B-poni Nossu!

    Jälkeläiset

Vintiö on tarjolla welshponijalostukseen!

24.12.2009 o. Valerius Dawn, (i. Vermont Dawn) omistaja: Daivive
01.05.2010 t. Menyn Aur Dawn, (i. Swinghill's Asad-Rashad) omistaja: Ponisiittola Kleemann
02.05.2013 o. Malfoy (i. Shadowseeds Meow xx) omistaja: Meow

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

28.07.2010, päiväkirjamerkintä
Vintiön elämä sujui varsan kanssa lunkisti, nyt se on jo vieroitettu ja mamma on jatkanut elämäänsä jälleen yksinäisenä sutena. Tammavauva sai nimekseen Menyn Aur ja se on jo myyty Saksaan - allekirjoittaneen ensimmäinen ulkomaille myyty kasvatti, whee, miten jännää! Toivottavasti uusi omistaja pysyy kontakteissa eikä katoa jonnekin Keski-Euroopan uumeniin poninsa kanssa..
Mammalomaillessaan kerkesi Vintiö kasvattaa mukavaa mahaa ja kerätä hieman kierroksia. Sillä on aloitettu taas hieman rankempi ja tavoitteellisempi ratsastus ja vähän aikaa sitten sillä startattiin meillä Paraatiponeissa järjestetyissä koulukisoissa - tamma teki oikein hienoa työtä, ilman sähläämistä tai kiukuttelua, ja nuo hienot tulokset saivat luvan siivittää sen viralliselle kilpailueläkkeelle. Ratsastus kuitenkin jatkuu sen kohdalla ja treenaaminen pidetään kesästä huolimatta säännöllisenä, ettei Vintiö paisuisi aivan muodottomaksi..

01.05.2010, päiväkirjamerkintä
Ihan laidunaikaan ei tamma jaksanut varsansa kanssa odotella - tänään Vintiö pyöräytti maailmaan toisen varsansa, tällä kertaa ihastuttavan tamman. Allekirjoittaneen harmitukseksi typykkä vaan on todella tumma, että voikoksi se tuskin ainakaan varsakarvansa alta paljastuu, mutta muuten se on oikein tyylikkään ja hienon näköinen kaveri, sekä utelias kuin mikä. Toisin kuin esikoisen kanssa, pääsivät nyt mamma ja vekara vielä saman päivän aikana ulos liikkumaan ja Vintiö näytti suorastaan helpottuneelta, kun sen ei nyt tarvinnut nyhjätä alkuun muutamaa päivää karsinassa hyperenergisen varsan kanssa. Toisaalta luulen, että tamman kanssa on sille muutenkin helpompaa. Ei tytöt ole niin raisuja! Nimestä ja varsan tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa, eiköhän nimessä jatketa mamman kultateemaa, vaikka väri onkin vähän väärä. Mutta sitä kerkeää pohtia myöhemminkin.

19.04.2010, päiväkirjamerkintä
Vintiön elämä rullaa tutuilla raiteillaan ja se on jälleen tiineenä, tällä kertaa upeasta brenniläisestä kouluoriista Swinghill's Asad-Rashadista - isä on kaikenlisäksi väritykseltään rautias, joten tässä on ihan hyvät tsäänssit saada voikko varsa! Tamma on jäänyt jo vähemmällä liikutukselle suuren mahansa kanssa sekä melkoisten hormonien jylläysten takia, eikä se itse asiassa startannut kevään aikana yksissäkään kisoissa, sellaista on-offailua oli työskentely sen kanssa. Mitä luultavimmin se rauhoittuu ja tasoittuu taas varsan synnyttyä, ja toivottavasti sillä voisi taas kesän mittaan alkaa treenailla ja startata ehkä muutamissa pienissä kisoissa kilpailu-uran sinetöimiseksi. Toistaiseksi se saa kuitenkin odotella kesälaidunten porttien avautumista ja kasvatella vatsaansa - ja varsan synnyttyä se voi sitten syödä itsensä uudelleen palloksi alkukesän ruohosta..

24.12.2009, päiväkirjamerkintä
Jo valitsi Vintiö päivämäärän varsansa pyöräyttämiselle - voiko jouluaatto paremmin alkaa, kuin huomaamalla, että puhtaanvalkoisen hangen ympäröimässä tallissa on puskettu aurinkoisen aamupäivän aikana uutta elämää oljille. Tamma on tehnyt varsansa kanssa hyvää työtä, pieni orivarsa oli jo terhakkaasti jaloillaan ja tutkimassa kaikkea karsinassaan, milloin emänsä häntää, korvia tai jalkoja, tai ruokakuppia, olkia tai oven lukkoa, kun allekirjoittanut puolen päivän aikoihin tuli tarkastamaan tilanteen. Orivarsa näyttää kaikin puolin hyvältä ja terveeltä, vaikka vielä siitä ei voi paljoa sanoa. Sen tulevaisuuskin on vielä hieman auki, mutta oriina se tullaan nimeämään isänsä mukaan.. Jollain tavalla. Nyt jostain pitäisi löytää enää sopivan pieni ja lämmin toppatakki poitsulle, niin se pääsisi emänsä kanssa ulos. Tylsä se on jouluna sisällä kyyhöttää.

07.12.2009, päiväkirjamerkintä
Vintiön syksyn kilpailukausi on sujunut hieman vaihtelevalla menestyksellä, mutta onneksi pääosin hyvin - se ei ole sairastellut ja treenaaminen on kyllä sujunut odotetun laisesti, mutta käytös kilpailupaikoilla, ongelmat reissaamisessa ja rauhattomuus kisaverkoissa ovat kiristäneet Vintiön hermoja ja sitä kautta sitten syönyt ratsukon välisiä kemioita ja yhteistyötä. Tamma on onneksi kuitenkin useimmiten toiminut ihan mainiosti ja siltä löytyy kyllä roppakaupalla hyviä tuloksia - niiden ohelle ei vaan tarvita lainkaan huonoja tuloksia eikä ainakaan katastrofeja, jolloin kaikki menee pieleen lastaamisesta lähtien..
Näin joulun alla tamma saa huilata ja vetäytyä joksikin aikaa kilpailuiden parista. Olen itse asiassa suunnitellut sille varsaa - mulla on tallissa itse kasvattamani, nuori, komea ja menestyksekäs ori Vermont odottamassa leidiseuraa, ja ainakin suunnitelmissani tämä pari näyttää upealta yhdessä. Ei tässä sitten muuta, kuin tuumasta toimeen?

11.11.2009, kouluvalmennus
Jo oli korkea aika tälle tammalle suorittaa kouluvalmennus kunnolla ja antaumuksella! Alkutunnista lähtien allekirjoittanut piti sitä rautaisessa otteessa, johti ohjalla ja piti tiukasta pohkeiden ja piuhojen välissä kuin nuorta ponia, ja Vintiö myöntyi jopa työskentelemään hyvässä harmoniassa ja yhteistyössä. Tunti sujui oikein hyvin ravityöskentelyä ja laukanvaihtoja treenaillessa. Kun tamma otti alkutunnista takajalkansa kunnolla alleen ja alkoi kulkea ryhdikkäässä, mutta rennossa muodossa, sujuivat ravilisäyksetkin aivan uudelle ponnekkuudella ja laukka pyöri ihan eri tavalla kuin ennen. Loppuverryttelyssä Vintiö pääsi ravailemaan todella vapaalla ohjalla, mutta tahti, raami ja ponnekkuus säilyivät silti. Voi mikä poni, kerrankin se oli yhteistyökykyinen ja nöyrä!

17.10.2009, kouluvalmennus
Tällä kertaa Vintiö oli muuten vaan vittumaisella tuulella kouluvalmennuksessa. Se oli jotenkin todella rauhaton ja jännittynyt, ja vaikka allekirjoittanut selässä käytti kaikki korttinsa sen rentouttamiseksi, jaksoi se vetää herneitä nenäänsä jostain todella mitättömistä jutuista. Verryttelyyn käytettiinkin jumalattomasti aikaa, jotta tamma saatiin kunnolla kuulolle ja sen kanssa voitiin jatkaa yhtään mihinkään. Laukkatyöskentelyä varjosti sen säheltäminen, ei sitten millään voi vaan ympyrällä asettua vaan on pakko juntata vastaan, ja sulkutaivutuksessakin voisi mennä täysin solmuun. Yhdessä vaiheessa Vintiölle pidettiin sitten kunnon kurinpalautus, mikä sai sen suhtautumaan työskentelyyn hieman nöyremmin. Lopputuntia kohden suoritukset paranivat, vaikka täysi terä jäikin puuttumaan.

28.08.2009, kouluvalmennus
Tänään Vintiö osallistui ensimmäiselle kouluvalmennukselleen ja kokemus oli sille hämmentävä - tokihan sillä on treenattu jo hieman rankemmin, mutta suurin silmien leväyttäjä oli totta vie valmentajan särisevä mikki, mikä sai äänen paljon kuuluvammaksi ja särisemään ympäri maneesin kattorakenteita. Alkuun se liikkui melko kankeana ja hämillään, korvat vain vipattivat joka suuntaan, kun se toisaalta kuunteli kuskiaan, mutta toisaalta keskittyi pakosuunnitelman laatimiseen, jos maneesin katto vaikka putoaisi sen niskaan valmentajan kovan äänen takia. Alkuverryttely saatiinkin suorittaa hieman normaalia huolellisemmin, jotta nuori poni saatiin hyvään työskentelymuotoon. Tunnilla käytyjä tehtäviä olivat muun muassa siirtymiset, temponvaihtelut, joihin haettiin rytmiä lävistäjälle asetetuilla muutamalla puomilla, taivutukset sekä pohkeenväistö. Vintiö työskenteli ihan hyvin, vaikka pieni jännitys olikin koko ajan läsnä eikä se heittäytynyt niin keskittyneesti kuskin vietäväksi.

13.07.2009, päiväkirjamerkintä
Jaa, arki on tamman kanssa lähtenyt rullaamaan hieman kaksijakoisesti - se ei ole varsinaisesti ilkeä eikä sen käsittely hankalaa, mutta piru vie, se heittäytyy välillä todella ärsyttäväksi ja rasittavaksi! Tallityöntekijöiden seurassa sen hieno nimikin on jo lyhentynyt tuttavallisesti Vintiöksi, sillä kukaan ei vaan voi aina jaksaa sen viikarimaisia kiukuttelunaiheita. Milloin sen karsinan vieressä oleva talikko on aivan liikaa, eikä tamma voi siis millään mennä karsinaansa ilman, että mokomaa siirretään, tai sitten arvon Neiti Ylhäisyys on joutunut odottelemaan hoitajaansa liian kauan laitumella päästäkseen sisälle, tai pöperöt ovat sekunninkin myöhässä, niin eiköhän vaan ala vinkuva valitus Vintiön suunnalta.. Osa uskoo vielä, että tamma iän kartuttua tasoittuu hieman. Totta kai se teininä uudessa kodissa koettelee rajojaan. Mutta minä olen jo luopunut toivosta.. Toivottavasti tamma kunnostautuu edes ratsuna!

28.06.2009, päiväkirjamerkintä
Tallillemme on jälleen saapunut uusi poni - tällä kertaa aivan iki-ihana part bred tamma suoraan Brennistä! Morwennaksi kutsuttu tamma on väritykseltään hyvin kaunis voikko ja se on ensimmäinen voikkomme tässä tallissa - ja voi että, kun allekirjoittanut rakastaa sitä jo pelkästään värityksen perusteella! Muutoin tamma itse asiassa vaikuttaa luonteeltaan melko jukuripäiseltä, mutta se voi johtua sen nuoresta iästä - phyh, teinit! - aikaisesta vierotuksesta, sekä uudesta kodista. Olen varma, että kyllä tamma vielä sopeutuu ja siitä kehkeytyy jotain hienoa. Ainakin sen liikkuminen sekä varsinkin kouluradoilla kunnostautunut kultainen emä lupailevat sellaista..

    Kilpailut

Vintiöllä kilpaillaan pääpainoisesti KRJn alaisissa kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 46 kpl

20.07.09, KRJ, heC : 04/60
17.07.09, KRJ, heB : 05/30
20.07.09, KRJ, heB : 04/30
22.07.09, KRJ, heB : 01/30
14.07.09, KRJ, heC : 01/40
16.07.09, KRJ, heC : 04/40
23.07.09, KRJ, heC : 07/50
30.07.09, KRJ, heB : 05/40
30.07.09, KRJ, heB : 04/40
31.07.09, KRJ, heA : 03/32
29.07.09, KRJ, heA : 06/50
14.08.09, KRJ, heA : 05/40
14.08.09, KRJ, heA : 06/40
15.08.09, KRJ, heA : 07/50
27.08.09, KRJ, heB : 02/50
23.08.09, KRJ, KNS : 05/100
20.09.09, KRJ, heB : 06/50
09.10.09, KRJ, heA : 05/100
29.10.09, KRJ, heA : 01/30
30.10.09, KRJ, heA : 02/30
02.10.09, KRJ, heB : 05/30
03.10.09, KRJ, heB : 03/30
04.10.09, KRJ, heB : 02/30
05.10.09, KRJ, heA : 01/60
09.10.09, KRJ, heB : 04/50
12.10.09, KRJ, heB : 06/50
13.10.09, KRJ, heB : 05/50
26.10.09, KRJ, heA : 02/100
26.10.09, KRJ, heB : 06/40
26.10.09, KRJ, heB : 05/40
01.11.09, KRJ, heA : 09/100
25.11.09, KRJ, heB : 05/40
26.11.09, KRJ, heC : 02/40
27.11.09, KRJ, heC : 02/40
31.07.09, KRJ, heC : 01/100
12.08.09, KRJ, heB : 03/100
12.12.09, KRJ, heC : 05/72
13.12.09, KRJ, heC : 02/78

09.06.10, villit koulukilpailut, heA : 01/06
11.06.10, villit koulukilpailut, heC : 01/08
12.06.10, villit koulukilpailut, heC : 02/08
14.06.10, villit koulukilpailut, heC : 03/08
14.06.10, villit koulukilpailut, heA : 02/06
16.06.10, villit koulukilpailut, heA : 01/06
17.06.10, villit koulukilpailut, heC : 02/08

 

Morwenna on virtuaalihevonen.
Kuvat © nica
Kaiken muun materiaalin © dani 2013, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!