otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Hagor Dawn VH11-024-0186

Kuollut 04.10.2014  Virallinen nimi   Hagor Dawn   Säkäkorkeus   118 cm
  Lempinimi   Hagor   Syntynyt   10.06.2011, VHKR
  Rotu   Welsh mountainponi   Sukupuoli   Ori
  Väri   Cremellonkimo   Kasvattaja   Paraatiponit
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Estepainotus

Koulutustaso: heC, 80 cm
Käyttö: Kisa- ja siitosponi

Saavutukset: Champion, arvonimi myönnetty 14.12.2011
                    VWY-II, 8 + 7 + 5 + 21 + 5 = 46p. 15.06.2014

3-vuotias 10.09.2011

    Taustaa

Nyt ollaan hyvän ja hienon alkulähteillä. Tästä voikkovärinen mountainlinja saa taas uutta puhtia, kun cremello Hagor syntyi. Ja voi, tuota väriä olikin rukoiltu joka ilta siitä lähtien, kun astutuksesta sovittiin isän omistajan Julin kanssa. Pentele vain, kun poika päätti kimoutua emänsä tapaan, mutta se ihana oriin kultakarva periytyy kyllä näkymättömänäkin. Tästä kuullaan vielä.

    Luonnekuvaus

Hagorin elämä ei ole ollut alusta alkaen helppoa. Sen tyranni-isosisko Honoria ei mitenkään voinut sulattaa, että se joutui jakamaan mammansa huomion pikkuveljensä kanssa - itseään täynnä olevana häpeämättömänä ryökäleenä Honoria kiusasi viatonta pikku Hagoria jahdaten tätä hampaat irvessä takaa tai uhitellen takajaloillaan, jos ori uskalsi tulla lähellekään. Tamma saattoi myös yhtäkkiä vain tunkea mukaan kesän varsojen yhteiseen telmimiseen ja ajaa Hagorin pois. Ori oppi pienestä pitäen varovaiseksi ja itsenäiseksi - sekä aivan jumalattoman nopeaksi ja ketteräksi kiihdyttäessään sekunnissa nollasta sataan ja kiitäessään yli kivikkoisimmankin mäen päästäkseen karkuun.

Se ei ollut helppoa ja Hagor tuntui niihin aikoihin jopa vainoharhaiselta, mutta kun se pääsi sitten vanhempana muiden oriiden kanssa rauhallisimpiin tiloihin omaan pihattoon, sen luonne tasoittui. Siskonsa rääkkäämänä se ei ollut niinkään innostunut nokkimisjärjestyksen selvittelemisestä turpa veressä, vaan se suhtautui muihin aina kylmän rauhallisesti ja ilmaisi kokemuksen tuomalla charmillaan olevansa kastin kermaa. Hagor ei ole siinä mielessä lainkaan orimainen, että se tulee vieläkin, aikuisena ja tammoja astuneena oriina, suhteellisen helposti toimeen myös vieraiden oriiden kanssa. Tammoihin se suhtautuu varovaisesti, mutta suurella kunnioituksella, juuri, kuten oriin pitääkin. Hagor on täydellinen herrasmies.

Myös ihmisten kanssa toimiessaan uhkuu Hagor itsevarmaa olemustaan. Se ei turhia hötkyile ja vaikkei se kaikesta pitäisikään, se ei saa raivokohtausta, ala venkoilla tai rimpuilla joka suuntaan, vaan yksinkertaisesti kieltäytyy toimimasta, ennen kuin sopiva kompromissi saadaan keksittyä. Se ei ole maailman ihmisystävällisin ja varsinkin vieraita kohtaan se on kovin epäsosiaalinen, mutta väkivaltaa se ei käytä koskaan. Hagor ei ikinä potki tai pure.
Esimerkiksi taluttaessa se seuraa useimmiten kiltisti, mutta keväisin ja syksyisin se ei mutaisimmista kohdista suostu tulemaan. Se useimmiten nykii itselleen pidemmän narun, ja voi olla siinä suhteessa melko raisukin, jotta se pääsee kiertämään mutavellit tienpenkan kautta. Alkuun sitä luulee oriin temppuilevan vain kiusaksi, mutta oikeastaan se tottelee luotettavasti, joskin joustamattomasti periaatteidensa rajoissa.

Tallissakin Hagoria on kiva käsitellä, mikäli sen hyväksymistä rutiineista pidetään kiinni. Se tulee harjata reippaasti ja parikymmentä minuuttia se jaksaakin seistä nätisti aloillaan käytävällä. Kaviot se nostaa, nykyään myös kengittäjälle, vaikka alkuun sillä olikin suuria estoja tätä kohtaan - kavioiden vuoleminen kesti kauemmin, kuin mihin se oli tottunut, ja kisauran alkaessa myös kengittäminen oli varmasti kamala juttu, ei kai se muuten olisi kestänyt niin kauan ja sisältänyt pauketta. Hagorilla oli tapana venkoilla paikoillaan, mutta nykyään se ei tee enää sitäkään. Se on myös helppo suitsia ja satuloida, mikäli homma hoidetaan nopeasti. Kesken käsittelyn ukkeli ei pidä ylimääräisestä touhun venyttämisestä, mutta muutama sille lojaaliksi osoittautunut hoitaja saa rapsutella sitä vaikka kuinka kauan tallipihalla ennen ratsastuksen alkamista tai vaikka matkalla laitumelle.

Ratsuna Hagor on ailahtelevainen - oriiksi se on kumman diivamainen, mutta sen ja kuskin kanssa kemioiden on jyllättävä alusta alkaen täydessä harmoniassa, tai ongelmat alkavat heti, kun ratsastaja tahtoisi tehdä jotain. Sen selässä kaikki on tehtävä sataprosenttisesti oikein, sen suhteen ori on ehdoton. Se ei suostu toimimaan epäselvistä avuista, sillä se ei tahdo lähteä arvailemaan kuskinsa ajatuksia. Sopivan ihmisen alla se voi silti osoittautua kaikkea muuta kuin kivaksi, kun se isopäisenä roikkuu ohjissa, puree kuolainta ja kulkee ympyrälläkin kuin hiomaton tukki, yhtenä taipumattomana, raskaana möhkylänä. Tehtävien tulee olla hyvin vaihtelevia ja oria härnätä sopivasti, jotta se jaksaisi keksittyä ja silti sen mielenkiinto voi olla jossain aivan muualla. Kouluratsastus ei ole Hagoria varten, vaikka se maasta esitettynä liikkuu upeasti ja kääntyy liukkaallakin ruoholla laitumella kauniisti itseään kannatellen ja elegantisti taipuen.

Esteistä se innostuu enemmän. Minkä Hagor on nuorena oppinut, sen se tosiaan taitaa vaikka silmät kiinni takaperin - kiihtyvyys on nollasta sataan sekunnissa ilman, että tasapaino tai askeleen varmuus kärsivät lainkaan. Hypätessä ori on mahdottoman itsevarma ja ketterä ja koska sen ei tarvitse epäröidä kokonsa puolesta mahtumista tiukkoihin väleihin tai lantin päällä kääntymisen mahdollisesti tuottamia vaikeuksia, se voi painella huoletta innokkaasti esteeltä esteelle. Notkeuttakin siinä riittää vaikka muille jakaa, Hagor voi venyttää itseään todella kummallisesti varoessaan puomeja ilmassa tai kurkottaessaan estevälejä. Se on täydellinen hyppyponi, vaikkakin vaatii hyvin osaavan ja räjähtävään reippauteen tottuneen kuskin, eikä sen vähäinen osaaminen kouluradalla tunnu haittaavan paljoa estepuolta - laukanvaihdot se oppi jo nuorena miehenä ja kummasti se asettuu ja taipuu kaarteessa esteiden välissä. Asenneongelma, siis.

Matkustajana Hagor on oma kylmän rauhallinen itsensä. Se seuraa taluttajaansa kiltisti koppiin sen kummemmin mukisematta, joskaan tuskin se tilanteesta nauttii. Auton ajaessa se ottaa lunkisti, mutta on pitkien matkojen jälkeen helposti melko happamalla tuulella. Kilpailupaikoilla sitä saa melkoisesti aktivoida näyttämään vähän pirteämpää naamaa, mutta viimeistään verryttelyssä ensimmäiset puomit ylitettyään se virittyy kyllä aivan omalle moodilleen! Radalta tultuaan se kailottaa mielellään kovaan ääneen olleensa jälleen kilpailuiden hienoin poni - ainakin omasta mielestään.

    Suku

 isä Ch Neferwyn Tigor
    wm
 ii. Twygoff Brawen
    wm, evm
 iii. Qwaedlyd Iolyn
    wm, evm
 iie. Mareudd Laela
    wm, evm
 ie. Renfrew Katalina
    wm, evm
 iei. Rhydderch Scilti
    wm, evm
 iee. Talfryn Tinka
    wm, evm
 emä Aodhfin Heather
     VWY-C, wm
 ei. Tiarnan Seleven
      wm, evm
 eii. Llawenydd Sorley
    wm, evm
 eie. Tiarnan Tristana
    wm, evm
 ee. Aodhfin Hafren
    wm, evm
 eei. Sybil Branwalather
    wm, evm
 eee. Gorawen Aur Heledd
    wm, evm

Hagorilla on, vaikka nyt näin itse sanonkin, upea suku. Sen emä on silmäterätammani Heather, jonka esikoinen on hyvää vauhtia matkalla kohta virtuaalisen muotovalion arvonimeä ja koulukenttien kuningattaren kruunua. Emä itsessään on suhteellisen vaatimaton, mutta hyvin sympaattinen tapaus ja periyttäjän kyntensä kerran näytettyään odotan Hagoriltakin suuria. Isä Tigor on Julin omistama, yksi maailman sympaattisimpia oreja, joka kunnostautunee tulevaisuudessa esteradoilla - poika saa luvan seurata pappansa kavionjäljissä. Tigor on hyvännäköinen, sporttinen ja pitkäjalkainen ori, josta Hagor taisi persjalkaisuudellaan jäädä nyt vähän kauemmaksi - orikaula on kuitenkin selkeästi isukin peruja, sekä iki-ihana tuplavoikkoväritys on yhtä lailla sekä isän kuin emänkin ansiota!

    Jälkeläiset

Hagor on tarjolla welshponijalostukseen!

29.12.2011 t. Wyn Hennoch Dawn (e. Gwalch Wyn Llessar), omistaja: Paraatiponit
10.08.2012 t. Saskia Clarisse (e. Primo Calandra x), omistaja: elen
09.08.2012 t. Hollwych Aestrawd Dawn (e. Greenwich's Aderyn), omistaja: Ponisiittola Smaho
01.11.2012 o. Hampton Dawn (e. Duciaid Ariannaid), omistaja: Huttis
06.04.2013 o. Harlow Dawn (e. Adwr Rhianna), omistaja: Linda, Vielfalt
30.07.2014 t. Blessed Hearted (e. La Cara Mia), omistaja: Miara, Heartland

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

11.06.2012, päiväkirjamerkintä
Ympäri käydään, yhteen tullaan - Hagor pomppasi viimeiset kilpailunsa tänään, vain seuraavana päivänä 12-vuotissynttäresitään. Nyt saa tämäkin tarmonpesä jäädä ansaitulle kisaeläkkeelle, kun takana on mieletön meriittilista, jossa on yli 60 sijoitusta. Eikä viimeisissä kisoissakaan voinut Hagor jäädä pekkaa pahemmaksi, ei nyt tullut ihan sinivalkoista rusettia, mutta kyllä ukko pronssille pääsi 23 ratsukon luokassa! Kyseiset kisat olivat welshporukan omat mittelöt, ja kyllähän sen näkee, että noita taitavia poneja on muillakin kasvattajilla tallit täynnä. Ehkä ihan hyvä vaan, että Hagor väistyy uusien, nousevien tähtien tieltä. Nyt se saakin vain jäädä odottelemaan tammojen vierailuja. Ei pöllömpää puuhaa loppuelämäksi!

12.01.2012, päiväkirjamerkintä
Hagor on kiertänyt koko talven aktiivisesti kaiken maailman kissanristiäisiä ja tänään sille napsahti ensimmäinen Overall Supreme Championin arvonimi meillä kotona järkätyistä showkisoista! Eikä tuomariakaan voi syyttää puolueellisuudesta, että järjestävän tallin kasvatti voittaa, kas kun kyseessä oli oikein nuiva ja puiseva, vanhan liiton herrasmies suoraan Walesista, joka ei itse asiassa edes suostunut keskustelemaan allekirjoittaneen kanssa muuta kuin murahtelemalla, en kai ollut riittävän uskottava hänen silmissään.. Tätä varten on kyllä kovasti treenattukin, että kyllä vaan tuntuu hyvältä saada Hagorille vihdoin arvostettu voitto! On nimittäin muutama tunti juostu tuolla kinoksissa, että askel nousisi riittävän tarmokkaasti ja korkealle..

29.12.2011, päiväkirjamerkintä
No niin, nyt se on täällä, ensimmäinen mini-Hagor! Joskin sukupuoli meni nyt siinä mielessä ristiin, että olisi ehkä soveliaampaa puhua emän tapaan mini-Llessarista, tamma kun sieltä sattui tulemaan! Ja voi herranjumala minkä värinen, Hagor päätti pudottaa todellisen pommin, kuten itsekin aikoinaan oli - varsa on aivan upea perlino väritykseltään, emä kun sattuu olemaan mustanvoikkopohjainen. Varsalla vaan on suuri todennäköisyys kimoutua vanhempiensa tapaan, mutta allekirjoittanut toivoo, ettei näin kävisi. Toisin kuin Hagorilla oli varsana, ei tänään syntyneellä neidillä ole isoja valkoisia merkkejä, joista kimoutumista voisi lähteä ennustamaan.

14.12.2011, päiväkirjamerkintä
Monipuolisempaa ponia saa hakea! Ei riitä, että Hagor menestyy niin ratsuna kuin ajossakin, vaan sen on lisäksi myös päästävä poseeraamaan näyttelykehiin ja kantamaan palkintopyttyjä kotiin. Varsanahan Hagor kävi näyttäytymässä mammansa kanssa muutamissa tamma- ja varsanäyttelyissä ja niissähän taskukokoinen cremello käänsi päitä! Vaan eivät ole showmiehen maneerit juuri ruostuneet tähänkään ikään mennessä, sillä Hagorille myönnettiin tänään virallinen championin arvonimi! Hagorista saa kyllä aina olla ylpeä! Nyt odotellaan enää esikoista syntyväksi, laskettu aika on tämän kuun lopulla ja emä Wyn Llessar alkaa käydä jo aika pulleaksi..

03.11.2011, päiväkirjamerkintä
Onkin tämä Hagor aika epeli. Kun se jo ennen ratsutuksen aloittamista opetettiin ajolle, vilautteli se aikamoisia raviliikkeitä ja showmeininkiä suuren maailman malliin, vaikka ikää oli ehkä kaksi vuotta. Olihan se sitten lähdettävä kokeilemaan, miten poitsu pärjäisi welshien showkisoissa. Siellä jos missä selviää, onko ponista ainesta parrasvaloihin. Muutamat kvaalit Hagor keräsikin jo aiemmin syksyllä kotikisoista, mutta tänään suuntasimme kärryttelykisoihin Littleburyn tiloihin. Ja kyllä muuten Hagor taas loisti! Ykköstasolla mukana on kaikkea semikonkareista todellisiin keltanokkiin, valjakoihin, joissa sekä kuski että poni ovat ensikertalaisia, joten sellaisista ei ollut tälle showmiehelle mitään vastusta! Porukassa oli kuitenkin pari yhtä kovaa ja vielä vähän kovempaakin, mutta lopulta mukaan tarttui tuomarin armosta kuitenkin Reserve Driven Champion. Hagorin ei kyllä tarvitse koskaan poistua kisoista tyhjin käsin!

20.10.2011, päiväkirjamerkintä
Hagorin syksyn kisaura on lähtenyt mukavasti rullaamaan. Tänäänkin se voitti oman luokkansa, 70-sentin ERJ:n virallisen esteradan Päivärinne-nimisessä shetlanninponisiittolassa järjestetyissä kisoissa. Jo aamusta lähtien mulla oli hyvä tunne Hagorista - vaikka hain sen tarhasta puunattavaksi tunteja ennen normaalia aamutallia, oli se jo valpas ja pirteä, eikä sellainen känkkäränkkä, kuten jotkut muut ponit, kun rutiinit rikotaan. Se oli toki oma kylmäpäinen itsensä, seisoi rauhallisesti tyhjän tallin tyhjällä käytävällä jopa kiinni sitomatta ja odotti hoitotoimenpiteitä alkavaksi, mutta tänään siinä oli myös ripaus ylimääräistä eloisuutta. Kisapaikalla Hagorin iloisuus ja innokkuus vain voimistuivat, kas kun shettistallilla oli paljon pieniä poneja, eikä Hagor joutunut seikkailemaan vain jättiläismäisten puoliveristen jaloissa. Verkassa se tuntui hyvältä ja kevyeltä, se imi hyvin eteen ja tuntui niin varmalta, kuin vaan voi. Rata sujuikin sitten samaan tyyliin, joskin vielä nopeammalla vauhdilla, ja koko luokan kaikki muut 34 ratsukkoa jäivät nuolemaan näppejään. Hagor on paras!

Hagor osallistui FWB-viikonlopun yhteydessä järjestettyyn estevalmennukseen 05.09.2011. Valmentajana toimi Donna.
"Hagor oli valmennuksessa oman ryhmänsä ehdottomasti nuorin edustaja. Alkulämmittelyissä jo näki nuoren orin innon puskevan lävitse ratsastajan pidättelyistä huolimatta, ja ratsukolla menikin suhteellisen pitkä aika saada sellainen varman rauhallinen perusrytmi päälle. Hagorin keskittymisen kohdistuessa toivottuihin asioihin, pääsimme kuitenkin hyppäämään. Aloitimme yksittäisillä alle puolen metrin pystyillä ja ristikoilla. Hyppytekniikka oli kunnollisen oloista pientä pilkunviilausta lukuun ottamatta, ja päästessään oikeasti tekemään oli Hagor varsin kuuliainen ratsastajaa kohtaan. Yhden ja saman asian treenauksesta poika ei kuitenkaan nauttinut mikä on näin nuorelle erittäin tyypillistä. Vaihtelimme siis aktiivisesti tehtäviä yksittäisistä pystyistä sarjaesteelle ja tehden siinä sivussa hieman esteilläkin kaivattavia kouluratsastuksen perusliikkeitä. Kompastuskiveksi todettiin tänään sarjaesteet, ja otinkin erityiseen hiontaan ratsukon hyppelyn pysty-pysty-okseri - kolmoissarjalla. Ongelmia tuotti erityisesti kahden pystyn jälkeisen okserin hyppääminen, vaikka se oli Hagorin tasolle vielä erityisen matalakin. Passitinkin ratsukon maapuomeille laskeskelemaan laukka-askeliaan, ja ohjeistin Dania puolipidätteiden kanssa. Myös muita pieniä apujen anto - ohjeita viljelin paremman suorituksen toivossa, ja kyllähän näillä eväillä hienot kolmoissarjan ylitykset aikaan saatiinkin. Kokonaisuudessaan tämä nuori ori yllätti minut positiivisella tavalla, ja myös ratsastaja ansaitsee kehuja tiiviistä työskentelystä. Ratsukossa on selvää potentiaalia joka kaipaa vain vahvistusta ja lisää kokemuksia."

23.06.2011, päiväkirjamerkintä
Allekirjoittaneen uusin silmäterä, Hagoriksi isänsä mukaan nimetty nuori poitsu on kohdannut elämässään suuren, mustan myrskypilven, vaikka olisin toivonut sille helppoa ja kepeää elämänmenoa. Nimittäin sen isosisko, Heatherin ensimmäinen varsa Honoria, on nyt heittäytynyt hyvinkin mustasukkaiseksi pikkuveljelleen. Herranen aika, vaikka Honoria on jo täysikäinen tamma, viisivuotias, parhaassa lihassa oleva hehkuva leidi, täytyy sen kiukutella veljelleen tämän saamasta huomiosta! Se on ajanut Hagorin pois Heatherin luota ja tullut häiritsemään sen touhuiluja muiden varsojen kanssa. Koko ajan se on naama yrmyssä Hagorille ja luimii niin, että sen korvat varmaan kohta tippuvat pois. Heather on tilanteesta aivan ymmällään, ilmeisesti suojeluvaisto varsaa kohtaan ei olekaan herännyt, kun terroristi on oma aiempi varsa.. Hätävarjeluksi Hagorille ja Heatherille on nyt aidattu oma nurkkaus laitumesta, sillä Honoria ei sellaisessa pysyisi. Katsotaan, mitä tässä keksitään.

10.06.2011, päiväkirjamerkintä
Iik, tänään syntyi sitten tämän kesän ja ehkä koko mountainponikasvatukseni ihanin ilmestys! Kyllä, se on ori, eivät tammat sillä lailla meuhkaa mammansa mahassa, mutta arvaatteko mitä, se on lisäksi iki-ihana, erittäin vaalea cremello väritykseltään! En edes ajatellut cremellon mahdollisuutta, toivoin vain isän voikkoa, mutta ai niin, kimo emä Heatherhan on pohjaväriltään voikko! Tässä onkin ihmettelemistä puolin ja toisin, allekirjoittanut vain lumoutuneena ihailee nuoren, eloisan varsan touhuiluja, kun se päinvastoin on aivan täpinöissä uudesta maailmasta ja sen rajattomista mahdollisuuksista. Tämän pojan kohdalla vain taivas tulee olemaan rajana, sanokaa minun sanoneen!

01.06.2011, päiväkirjamerkintä
Jokin aika takaperin minulle tarjoutui ainutkertainen mahdollisuus käyttää jalostukseen Julin upeaa, nuorta, uutta voikkoa oria Tigoria. Ori oli hädin tuskin kerennyt kotiutua Gwalchiin, kun jo syöksyin sen kimppuun silmäterätammani Heatherin kanssa. Heatherin esikoinen osoittautui upearakenteiseksi ilmestykseksi, joka on aloittanut kilpauransa varsin nousujohteisesti - joten totta kai tällaista jälkeläisnäyttöä omaava tamma olisi paras mahdollinen emä Tigorin minulle tulevalle varsalle! Heather jäi pariksi viikoksi Julin luo, josta hain sen myöhemmin tiineeksi todettuna. Tiineysaika on sujunut hyvin, mutta varsa vaikuttaa Heatherin ähkimisen ja levottoman olemuksen perusteella olevan hyvin vilkas ja suurikokoinen. Eli ihan taatusti ori, jollaista toivonkin! Sormet ja varpaat ovat olleet ristissä jo kauan, mutta toistaiseksi ei ponivauvaa näy eikä kuulu. Kärsivällinen odotus palkittaneen, eikö?

    Kilpailut

Hagorilla kilpaillaan pääpainoisesti esteratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 63 kpl (53 kpl este, 10 showajo), taso: II-taso (driving, 14.01.2012)

20.07.11, ERJ, 70 cm : 06/40
25.07.11, ERJ, 70 cm : 01/50
30.06.11, ERJ, 80 cm : 02/71
22.08.11, ERJ, 80 cm : 04/50
03.09.11, ERJ, 80 cm : 04/30
16.09.11, ERJ, 80 cm : 05/30
09.09.11, ERJ, 70 cm : 02/30
09.09.11, ERJ, 80 cm : 02/30
12.09.11, ERJ, 80 cm : 02/30
13.09.11, ERJ, 80 cm : 02/30
18.09.11, ERJ, 80 cm : 05/50
20.09.11, ERJ, 80 cm : 03/50
20.09.11, ERJ, 80 cm : 05/50
10.09.11, ERJ, 80 cm : 05/50
15.09.11, ERJ, 70 cm : 04/50
15.09.11, ERJ, 80 cm : 07/50
11.09.11, ERJ, 70 cm : 02/27
23.09.11, ERJ, 60 cm : 02/40
25.09.11, ERJ, 60 cm : 05/40
30.09.11, ERJ Cup, 60 cm : 10/253
25.09.11, ERJ, 80 cm : 02/92
26.09.11, ERJ, 80 cm : 07/92
27.09.11, ERJ, 80 cm : 06/92
06.10.11, ERJ, 50 cm : 02/30
10.10.11, ERJ, 50 cm : 03/30
10.10.11, ERJ, 80 cm : 05/50
01.10.11, ERJ, 70 cm : 03/30
17.10.11, ERJ, 60 cm : 05/30
23.10.11, ERJ, 80 cm : 03/50
19.10.11, ERJ, 80 cm : 07/67
20.10.11, ERJ, 70 cm : 01/40
05.10.11, ERJ, 80 cm : 03/30
06.10.11, ERJ, 70 cm : 03/30
07.10.11, ERJ, 70 cm : 03/30
07.10.11, ERJ, 80 cm : 04/30

18.08.11, villit estekilpailut, 70 cm : 02/13
18.08.11, villit estekilpailut, 80 cm : 01/15
19.08.11, villit estekilpailut, 80 cm : 01/14
20.08.11, villit estekilpailut, 80 cm : 02/14
21.08.11, villit estekilpailut, 80 cm : 03/14
22.08.11, villit estekilpailut, 70 cm : 02/13
22.08.11, villit estekilpailut, 80 cm : 01/14
25.08.11, villit estekilpailut, 70 cm : 01/13
25.08.11, villit estekilpailut, 80 cm : 02/14
07.09.11, villit estekilpailut, 70 cm : 02/23
07.09.11, villit estekilpailut, 80 cm : 03/24
11.05.12, villit estekilpailut, 70 cm : 03/16
12.05.12, villit estekilpailut, 70 cm : 04/16
14.05.12, villit estekilpailut, 70 cm : 04/16
15.05.12, villit estekilpailut, 70 cm : 04/16
16.05.12, villit estekilpailut, 70 cm : 03/16
17.05.12, villit estekilpailut, 70 cm : 02/16
11.06.12, villit estekilpailut, 60 cm : 03/23

27.08.2011 Paraatiponit, Driving Class I - Driven Champion I
11.09.2011 Paraatiponit, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
01.11.2011 Paraatiponit, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
03.11.2011 Littlebury, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
11.12.2011 Susiniemi Gård, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
29.12.2011 Welsh Pony Riders Club, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
30.12.2011 Welsh Pony Riders Club, Driving Class I - Driven Champion I
11.01.2012 Lleuad Welsh, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
12.01.2012 Paraatiponit, Driving Class I - Driven Champion I + Overall Supreme Driven Champion I

 

Hagor Dawn on virtuaalihevonen.
Kuvat © Idyllic Stud
Kaiken muun materiaalin © dani 2014, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!