otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Nybergs Fleshjack VH04-024-9296

Kuollut 07.05.2012


     

  Virallinen nimi   Nybergs Fleshjack   Säkäkorkeus   118 cm
  Lempinimi   Jack   Syntynyt   01.08.2008, VHKR
  Rotu   Welsh mountainponi   Sukupuoli   Ori
  Väri   Musta   Kasvattaja   Nybergs Gård
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Yleispainotus

Koulutustaso: heA, 90 cm, noviisi ponivaljakko
Käyttö: Eläke

Saavutukset: VWY-II, 5,5 + 8 + 7 + 20 + 5 = 45,5p 27.12.2010
                    YLA2, 24 + 41 + 30 + 35 = 130p 18.04.2012
                    VWY-C, myönnetty 05.05.2012

Jack täytti 4 vuotta 1.12.08

    Taustaa

Jack saapui meille hetken mielijohteesta samana päivänä kuin Kassukin - olin juuri pistänyt tarjoukseni edellämainitusta vaaleasta oriista, jota havittelin jo pitkään ainoan mountainponini paikkaa pitäneen Fean kaveriksi, kun äkkäsin kaverini Wertyn myyntitopikin - yleensä hän kauppasi vaan niitä iänikuisia shetlanninponeja ja russeja, mutta tällä kertaa myös hänen mukava mountainponinsa oli pyöräyttänyt varsan - ahaa, tuo olisi mitä mainion poni meidän talliin, ajattelin ja kysäisin Wertyltä varsaa meille. No, lähtihän se sitten meikäläiselle ja tässä sitä ollaan Jackin kanssa pakerrettu jo muutama tovi yhteistä elämää. Pidän pikkumiehen tummasta värityksestä, tuntuu nimittäin aika ajoin siltä, että kaikki mountainponit ovat kimoja - Myös Jackin vanhemmat, mutta jostain kumman syystä geenien sopukoista sen kimppuun hyökkäsi pelottava tummaa väritystä levittävä geeni, ja Jack sai värikseen viehättävän tumman. (Hei come on, virtuaalimaailmassa voi värit periytyä näinkin! :D)

    Luonnekuvaus

Tarhassa epätoivoisesti kompuroiva ja tammojen perään avuttomasti huutava, tumma mutaläikkien kirjoma ori tuo väkisinkin hymyn vierestä katselijan huulille. Jack on, varsinkin suomalaisille miehille tyypillisellä tavalla, aivan avuton naisten kanssa ja hurmaa ihmiset lähinnä hellyttävällä toheloinnillaan kuin upealla ja treenatulla urheiluponin kropalla ja lihaksistolla.
Ori on kuitenkin perinyt muutakin kuin epäonnea naisasioissa, muun muassa sitkeän yritteliäisyyden, vaikka Jack saattaisi vaikuttaa normaalimmalta ilman tätä ominaisuutta, se nimittäin vääntää vaikka laukkapiruetin horjuen ja lopulta jalkoihinsa sotkeutuen ja niskansa taittaen, kuin kestäisi kuulla ratsastajan suusta sanat "tänään voisin treenata seuramestaruuskisoihin, mutten kuitenkaan tällä pullealla karvakasalla". Vaikka ori saattaakin vaikuttaa välillä kovapäiseltä, se on todellisuudessa hyvin aurinkoinen ja iloinen persoona, joka osaa suhtautua huumorilla mihin tahansa, vaikka talli palaisi ympärillä.

Hoitaessa Jack tuntuu olevan mukana hoitotilanteessa aktiivisemmin kuin tallin ahkerin hoitaja. Se tahtoo koko ajan olla tilanteen tasalla, tietää mitä hoitaja tekee ja arvailee ahkerasti, mitä hoitaja aikoo seuraavaksi tehdä. Jack on hyvin poikkeuksellinen ori, todellinen laumasielu ja aina valmis auttamaan hoitajaansa. Välillä oriin auttaminen tosin aiheuttaa kaaoksen, siitä kun ei koskaan tiedä, että nostaako se kiltisti kavion, vai nostaa kiltisti kavion ja keksii yhden jalan piruetin siihen perään ja kaataa vahingossa seinän.

Vaikka Jack onkin hyväsydäminen ori, se ei ole täysin kokemattomien hoidettavissa. Välillä se nimittäin menettää totaalisesti kontrollin jalkoihinsa, ja voi tahattomasti satuttaa varomattomia. Oriin hoitajan kannattaa myös tutustua ja yrittää päästä oriin mielestä selville, ennen kuin uskaltautuu ihan mitä tahansa oriin kanssa tekemään. Jack on kasvatettu herrasmieheksi, joten se antaa harjata kaikkialta, eikä arista mitään paikkaa: takajalkojen sisäpuoleltakin kestetään kumisualla raapiminen.

Ratsastaessa Jack on hiukan omalaatuinen tapaus. Ensiksi se vaikuttaa luotettavalta kuin kallio, ja samalla kun ratsastaja päästää ohjat luisumaan pitkiksi sormiensa välistä, ori hyppääkin kolme metriä taaksepäin. Sen takia oriin selkään tarvitaan kokenut, ja ennen kaikkea omat aikeensa ja liikkeensä hyvin tiedostava ja suunnitteleva henkilö, kokemattoman ratsastajan kanssa saattaa ratsukko pian löytää itsensä ojasta nuuhkimasta sammakoita. Vaikka Jack yleispainotteinen onkin, se on erityisesti kouluhevoselle tyypillisellä tavalla on sitkeä ja nöyrä, mutta onnistuu kuitenkin kompastumaan laukannostossa jalkoihinsa, ja peruuttamaan kentän toiseen päähän pohkeenväistössä. Toki Jack osaa edustaa ja käyttäytyä kunnollakin, mutta useimmiten se vain toheloi; varsinkin tammaseurassa ori irtisanoutuu kaikista kunnon ratsuhevosen käyttäytymissäännöistä.
Jack ei kuitenkaan koskaan halua tuottaa ratsastajalleen harmaita hiuksia, joten on oriin nähty kauniiden tammojenkin ympäröimänä lisäävän raviaan ja kaartavan kaulaansa nätisti.

Kilpailuissa poni haluaa voittaa ja yrittää aina parhaansa. Välillä ratsastajan ratsastama rata tuntuu siitä tylsältä, ja se voi keksiä jotain omia lisäpaukkuja sitä piristämään. Esteillä ori osaa varoa jalkojaan, eikä koskaan pudota puomia: Niin, siinä suhteessa ehdottomasti tallimme varmin hyppääjä, mutta mikäli ratsastaja ei pidä ponia kunnolla pohkeittensa välissä, voi Jack juuri ennen estettä kiertääkin sen täpärästi. Ori täytyykin pitää kunnolla pohje- ja painoavuilla, sillä oikean ponnistuspaikan valitsemiseksi ori tarvitsee melko paljon vapautta, ja löysempiä ohjia - ja varo vaan nykimästä sitä suusta, sillä ponilla on harja tarttumista varten. Yleensä esteradat sujuvat Jackin kanssa sujavasti esteeltä esteelle.

    Suku

 isä Sebastian From Mars
    YLA2, wm
 ii. Remember Asaph
    wm, evm
 iii. Mariner II
    wm, evm
 iie. Dashing Away
    wm, evm
 ie. Bachs Fave
    wm, evm
 iei. Dancin' 999
    wm, evm
 iee. Cutting Twice
    wm, evm
 emä Grönholms Ariel
     wm
 ei. The Devil
      wm, evm
 eii. Adverse
    wm, evm
 eie. Banger
    wm, evm
 ee. Misjudge
    wm, evm
 eei. Alias
    wm, evm
 eee. Almond
    wm, evm

Lyhkäisyydessään niin kovin kiinnostava uuden linjan raikasta verta virtaava yksipolvinen suku.

Jackin isä on ilkiön omistuksessa elämäänsä viettävä kimo ja varsin komea ori Sebastian From Mars, eli tutummin pelkkä Sebastian. Luonteeltaan tämä herra on todella rauhallinen ja luotettava - Omistajansa taivaankannen kannattelija. Ori kaipaa tietenkin myös käsittelijältään samaa uskollisuutta, eikä oriin hoitajaksi kelpaa kuka tahansa kaksi viikkoa joten kuten jaksava palkan perässä juokseva tallityttö. Sebastian on harjatessa hyvin miellyttävä, mutta sillä on kova herkkyys sairastua riviin seisoskelemalla aina upottavimmassa mudassa. Ratsuna ori on myös hieno: Se toimii täydellisesti vain, mikäli ratsastajankin toimet ovat suoraan oppikirjasta: Ah, opettajasielu siis. Sebastian on selkeästi estepainotteinen poni, sillä se hyppää hyvällä tekniikalla ja mieluummin kuin raataa sielällä. Oriilla on myös hyvä etäisyyksien arviointipää, ja se osaa itsekin venyttää ja koota askeleensa väleihin sopivaksi: Kilpailuista onkin sijoituksia siunaantunut! Sen kilpailukalenterista löytyy 35 ERJ-sijoitusta, sekä kymmenen vaihtelunvuoksi napsittua koulusijoitusta. Jälkeläisiä oriilla on Jackin lisäksi yksi.

Sebastianin isä on jo edesmennut kimo ja mahdottoman maskuliininen, mutta silti rakenteeltaan sopusuhtainen ori Remember Asaph, joka vietti lähes koko elämänsä tanskassa siitos- ja kapasiteetikkaana urheiluponina. Omistajansa pojan ratsuna Asaph kiersi useat estekilpailut, todella hyvin sijoittuen; Toki ori omasi lähestulkoon täydelliset hyppylahjat, mutta myös sen ratsastaja vaati ponilta todella paljon ja piti sen lujilla; Nimittäin kun poika kasvoi ponista ulos, ja hänen pikkusiskonsa siirtyi sen ohjaksiin, ori todellakin jämähti parikymmentä senttiä alemmille tasoille, kuin oli pojan kanssa kiertänyt! Asaph voitti pojan kanssa kadehdittavat neljä kertaa peräkkäin pikkuponien aluemestaruuden, ja poika olisi halunnut viedä ratsuna Tanskan mestaruuskilpailuihin asti - Sisukas ratsukko olisi varmasti vienyt tiensä voittoon vaikka verta vuodattaen, mutta parille sopivia luokkia ei järjestetty. Kisauransa jälkeen Asaph siirtyi näyttelyponiksi, ja sai huikeaa suosiota ja kiitosta upeasta rakenteestaan, ja ori kantakirjattiin ykköspalkinnolle! Myös useat oriin jälkeläisistä ovat hyvärakenteisia, ja ehtipä Asaph napata myös kirkkaimman jälkeläisarvostelupalkinnon. Päivänsä se päätti 27-vuotiaana.

Sebastianin emä on se kauan kaivattu tumma tamma Bachs Fave, koulupainotteinen kiltti tamma. Se syntyi Englannin Walesissa, mutta vietiin jo parivuotiaana Dazzle-nimiseen siittolaan Saksaan, missä siitä koulittiin jo hyvin nourena kapasiteetikas kouluponi. Tummanruunikko läsipäinen tamma hurmasi yleisön helposti terhakkaalla pörheydellään radalle astellessa, mikä vaihtui alkutervehdyksen jälkeen viimeiseen asti hiottuihin askeliin ja kuuliaiseen tanssiin. Tamma menestyi todella mukavasti, mutta sen kisaura kärsi muutaman vuoden ajan jatkuvasta ratsastajanvaihdosta - Kauden aikana ratsastaja saattoi vaihtua lähemmäs kolme kertaa, ja tamma tykkäsi kovasti kyttyrää moisesta pelaamisesta. Kilpauransa jälkeen tammasta kehkeytyi mukava siitosponi, joka on periyttänyt pehmeitä askeliaan ja hyvää ratsastettavuuttaan rakenteensa ohella.

Jackin emä Grönholms Ariel on minulle tutumpi poni - Ei maailmanluokan menestyjä, vaan Kotosuomen Uusi Lupaus lajiin kuin lajiin. Tamma on tosin syntynyt Ruotsissa, mutta kaverini Werty osti sen ja toi mukanaan Suomeen jo hyvin nuorena, olikos tamma nelivuotias silloin. (*muisti reistailee*) Kimo Ariel osoittautui oikeaksi monitoimiponiksi, eikä sen luonteestakaan löydy moitteen sijaa: Se on mitä viehättävin seura- ja hoitoponi, ja kyllähän siitä löytyy ruutia kisakentillekin! Nuoresta pitäen Wertyn niin hellää hoivaa (tästä asiasta ei olla montaa mieltä!) saanut tamma on todella yhteistyöhaluinen, ja nauttii hoitotilanteista aina viimeiseen asti, ja voi haluta rapsuttaa hoitajaansakin kiitokseksi - Ei huolta, se on vain kutitettelevaa ylähuulella pyörittelyä, tammalle ei tulisi mieleenkään vahingoittaa ihmisystäviään! Ratsastaessa Ariel on valkoinen unelma - Eteenpäinpyrkivä, nöyrä, kuuliainen, mukavaliikkeinen.. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hiukan suustaan herkkä tamma tulee mielellään peräänantoon mikäli ratsastajan käsi on sopivan pehmeä, ja se yrittää rentona aina parhaansa. Myös esteillä tamman meno on sujuvaa, se liikkuu keskittyneesti esteeltä esteelle ja ponnistaa useimmiten hienolla kaarella. Myös tamman kisaura on alkanut varsin lupaavasti kummassakin lajissa - Sen kalenterista löytyy neljä este-, ja kolme koulusijoitusta - Ja ei puhettakaan siitä, etteikö määrä olisi muka nousemassa! Jack on tamman esikoinen.

Arielin isä on hieno ruotsalainen valjakkoponi The Devil, joka on valjakkouransa jälkeen toiminut myös melko mukavana pelinä selästä käsin. Devil ei kuitenkaan ollut varsinkaan nuorena kovin yhteistyöhaluinen kaveri, ja se vaati todella pitkää ja määrätietoista koulutusta alituisen kapinointinsa keskellä: Oriin omistajilla kävi jo muutamaan kertaan miehen ruunauskin mielessä luonteen tasoittamiseksi, mutta lopulta, muutaman verta, hikeä ja kyyneleitä vuodatetun vuoden jälkeen ori lopulta otti kalloonsa kunnon käyttöponin käyttäytymisnormit, ja alkoi pitää kärryjen edessä liikkumisesta. Kaikki ruunausaikeet haudattiin heti ja oria alettiin aktiivisesti kilpailuttaa ensin helpommilla, ja aina vain vaativimmille tasoille nousten valjakossa. Devil toimi selkeästi parhaiten yksilönä, mutta omistajafarmilla asustelleen ruunan kanssa se toimi myös muutaman kerran parina, ja sai hyviä tuloksia. Kilpauransa jälkeen ori koulutettiin ratsuksi, ja se starttasi muutaman kerran esteillä aina 70 sentin radoilla, ja sai koulusta hyväksyttyjä tuloksia helposta C:stä. Tätä nykyä Devil on melko kysytty siitosori, sillä se on osoittanut periyttävänsä hyvin varsinkin nättejä ja melko korkeita raviliikkeitään ja maskuliinista ulkonäköä.

Arielin emä on paremman tason tuntiratsu Misjudge, joka tosin ei ole tainnut tehdä yhtäkään ratsastuskoulutuntia muutamaan viimeksi kuluneeseen vuoteen. Tamma syntyi melko pienelle ratsastuskoululle, joka tuntien pyörittämisen ohella kasvatti yksityisesti mountainponeja. Misjudgen emäksi oltiin valittu heidän paras suoritustammansa Almond, sekä isäksi toisella palkinnolla kantakirjattu, upea liikkeinen ori Alias, ja tämä yhdistelmä todella toimi: Misjudge täytti kaikki sille asetetut tavoitteet jo vauva-ponina - Kansallisessa poninäyttelyssä se valittiin parhaaksi Ruotissa syntyneeksi varsaksi. Sittemmin tamma sai vielä lisää näyttelymenestystä, ja se kantakirjattiin kolmannelle palkinnolle. Ja siitä alkoi tamman elämän surkein vaihe, se lihoi ja siitä kehkeytyi patalaiska tuntiponi. Muutaman vuoden pelkän ratsastustunneilla turtumisen jälkeen tammalla sattui ratsastamaan eräs tavoitteellinen tyttö - Joka sai tamman vakioratsukseen, ja ymmärsi myöhemmin ponin olevan kapasiteetikas ratsu. Misjudgen tunneilla käyntiä vähennettiin, ja sitä alettiin treenata tavoitteellisemmin. Jo siitä seuraavana vuonna tamma starttasi tuon tytön kanssa helpossa B:ssä koulussa hienosti sijoittuen, ja pääsihän poni helppo A-tasollekin ja suoritti puhtaita ratoja! Myös jonkin verran tamma kiersi estekisoissa, lähinnä 60 sentissä ja tarkkuusluokissa, joissa tamma loisti notkeutensa ja pehmeiden liikkeittensä ansiosta. Tätä nykyä tamma toimii lähinnä vain siitoshevosena, ja on saattanut muutaman todella lupaavan hevosen maailmaan.

    Jälkeläiset

Jack ei ole tarjolla welshponijalostukseen!

01.10.2008 o. Gwenith's Heddwyn (e. Falgun's Gwenith), omistaja: Rops
13.10.2008 t. Falgun's Opaque (e. Bye Illusia), omistaja: Sonoko D.
27.11.2008 t. Swinghill's Bluejolly (e. Rowland's Katisha), omistaja: Kya
10.02.2009 t. Daerwyn Dawn (e. J'Fea), omistaja: Maija A.
03.11.2009 o. Muschinbey kel (e. Mengo Lane), omistaja: weeram
02.05.2012 o. Humphrey Dawn (e. Honoria Dawn), omistaja: Annika N.

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

14.10.2010, päiväkirjamerkintä
Ohhoh, aika kiitää aivan omia aikojaan, ja onpas Fleshjackin ollut varsin kauan ilman minkäänlaista huomiota. Varsoja sille on tässä vuosien mittaan siunaantunut jo ties kuinka paljon, mutta silti tekisi itselleni mieli siitä vielä yhtä orivarsaa.. Katsellaas vain! Muistan vielä, kuinka suunnittelin vieväni oriin YLA:n ja ties mihin arvosteluihin, mutta nyt olen päättänyt keskittyä sen kanssa seuraavaan VWY:n laatuarvosteluun - aika herätellä poni tomusta ja kiillottaa karva esiintymiskuntoon! Laatuarvostelun jälkeen sille voisi ehkä toteuttaa sen viimeisen penskan, mitä voisikin seurata sitten täysipäiväinen eläkeläisen elämä. Ei kuullosta pahalta?

03.11.2009, päiväkirjamerkintä
Jack sai tuossa jokin aika takaperin pitkästä aikaa tammavieraan, tällä kertaa jotain aivan muuta, kuin mihin on totuttu - ratsuponitamman. Tänään tuo Vipeltäjän omistuksessa oleva tamma sitten pyöräytti varsin tomeran ja yllättävän suurikokoisen orivarsan, joka nimettiin hauskasti Muschinbeyksi. Varsan tulevaisuuden koti on toisen ratsuponikasvattajan luona, ja seurailen mielenkiinnolla, mihin suuntaan tuo Jackin penska nyt kehittyy - taitaa olla ensimmäinen kerta, kun meikäläisen welshejä sekoitellaan muihin ponirotuihin.

27.07.2009, päiväkirjamerkintä
Kesä kuluu, aurinko paistaa ja poni syö. Totta puhuen Jackista on tullut kilpailu-uransa loppumisen jälkeen melkoisen pönäkkä, ei nyt ehkä mikään varsinainen läski vielä, mutta on se painoa ja massaa itselleen kerännyt myös muulla kuin pelkillä lihaksilla.. Sille pitäisi keksiä jotain tekemistä, voisihan sitä itsekin alkaa vähän aktiivisemmin liikuttaa, mutta toisaalta syksymmällä otan nuoremmat ponit käytös- ja ratsastuskoulutukseen. Hoitaja tai vuokraaja voisi olla jotain, mutta taidan olla liian omistushaluinen ponieni suhteen..

20.01.2009, päiväkirjamerkintä
Eipä tässä sen kummempaa raportoitavaa, kuin että Jack astui vihdoin ja viimein tammani Fean, ja nyt vain jännityksellä odotellaan varsaa ja seuraillaan tiineyttä. Se nyt ei sinänsä koske oria itseään ja se näyttääkin viihtyvän varsin hyvin omissakin oloissaan ulkona lumihangessa telmien - toisaalta se on todella seurankaipuinen, joten olen harkinnut tarhaavani sen joskus Kestrelin kanssa kahden, kunhan keksin niille sopivan suuren tarhan. Sellaisen, missä Kestrel ei pääse vapaasti rökittämään Jackia, jos se sattuu olemaan pahalla päällä. Saas nähdä.

20.12.2008, päiväkirjamerkintä
Jackilla menee tällä hetkellä oikein hyvin, se on kilpaillut ja sijoittunut aivan mielettömästi ja olenkin päättänyt, ettei ukkeli enää enempää kilpailekaan - muuten sen kisakalenteri venyisi niin pitkäksi, että heikompia pyörryttää. Nyt se saakin sitten vedellä toistaiseksi lonkkaa, ainakin näin joulun yli, minkä jälkeen käytän sitä varmasti itse jalostukseen. Täytyy kyllä alkaa valikoida tammoja nirsonlaisesti, ukkeli ei ole ollut omistuksessani edes puolta IRL-vuotta ja sillä on jo kolme penskaa ja yksi suunniteltuna..

30.11.2008, päiväkirjamerkintä
Ja niin syntyi tuossa muutama päivä takaperin Jackin kolmas varsa, joka osoittautui tälläkin kertaa tammaksi. Hyvännäköinen ja erittäin kauniin pään omaava rautias tammavarsa Bluejolly myytiin Suvitsun hoiteisiin Chennyeen, jossa se varmasti saa mainion kodin. Jälkeläisensä ohella Jackille kuuluu myös oikein hyvää, sen kilpailu-ura on alkanut mainiosti ja se on osoittautunut todelliseksi joka paikan höyläksi toimien moitteetta niin koulussa, esteillä kuin kärryjenkin edessä jopa toisen oriin parina.

13.10.2008, päiväkirjamerkintä
Jackille riittääkin puuhia jo näin nuorella iällä, sillä se astui jokin aika takaperin jo toisen tammansa, joka varsoi tänään aivan ihastuttavan päistärikön tammavarsan, joka kasvettuaan muuttaa Evergreyhin puoliveristen keskelle. Lisäksi voisin kertoa, että Jackille sovittiin astutus myös aivan megaupean tamman Rowland’s Katishan kanssa, mutta se laitetaan täytäntöön vasta jonkin ajan kuluttua. Melkein hirvittää, että missä välissä ehdin käyttää itse Jackia jalostukseen Fea-tammalleni!

02.10.2008, päiväkirjamerkintä
Kappas vain, lyhytsukuisille mounteille taitaakin olla toden teolla kysyntää, sillä Jack astui tuossa jokin aika sitten jo ensimmäisen tammansa ja yhdistelmän varsa on jo löytänyt tiensä päivänvaloon. Heddwyniksi nimetty oripenska on perinyt allekirjoittaneen mielestä harmillisesti emänsä kimon värityksen, eikä Jackin upeaa mustaa, ja sille on löytynyt tulevaisuuden koti jo Brenn Poniesista. Jäänkin mielenkiinnolla seurailemaan, mitä sille tulevaisuudessa kuuluu ja kehittyykö siitä vähintäänkin yhtä mukava ori kuin isästään!

20.09.2008, päiväkirjamerkintä
Jack on kasvanut kohinalla ja siitä onkin kehkeytynyt ja varsin komea kaveri - rakastan tuota sen mustaa väritystä, on mukava omistaa myös muita mountteja kuin kimoja! Mikään kovin orimaisen maskuliininen machomies se ei kuitenkaan vielä ole, vaan se on pysynyt sangen pienenä ja hyvin käsiteltävän kokoisena. Siitä on löytynyt myös varsin ihmisrakas höperö-puoli, nyt, kun se on vähän ottanut rauhoittuakseen, eikä enää viiletä kurkku käheänä kiljuen ympäri laitumia.

02.08.2008, päiväkirjamerkintä
Tänään meille saapui kasvattajaltaan mitä suloisin mountainvarsa Nybergs Fleshjack eli tutummin vain Jack, joka on muuten ensimmäinen lyhytsukuinen mounttioriini, ennestään minullahan on jo tuo Adwr Kestrel, joka edustaa pitempiä ja vanhempia sukulinjoja. Tumma Jack on osoittautunut luonteeltaan vähän hömelöksi, mutta sehän onkin toistaiseksi vielä varsa ja opettelemassa asioita - ei voida heti olettaa sen olevan paras kaikessa. Toivottavasti Jackista kasvaa mainio kilparatsu sekä myöhemmin myös oiva siitosori, sillä sellaista tässä tallissa tarvitaan!

    Kilpailut

Jackilla kilpaillaan pääpainoisesti VRLn alaisten jaosten kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 109 kpl (50 krj-sij, 45 erj-sij, 14 vvj-sij)

28.08.08, KRJ, heB : 05/60
28.08.08, KRJ, heB : 04/60
28.08.08, KRJ, heA : 07/60
19.08.08, KRJ, heC : 02/35
19.08.08, KRJ, heC : 02/35
22.08.08, KRJ, heB : 02/45
20.08.08, KRJ, heB : 01/36
23.08.08, KRJ, heC : 04/36
23.08.08, KRJ, heB : 01/36
29.08.08, KRJ, heB : 01/36
30.08.08, KRJ, heA : 02/35
30.08.08, KRJ, heB : 01/35
01.09.08, KRJ, heB : 01/74
11.09.08, KRJ, heB : 07/62
05.09.08, KRJ, heC : 02/71
05.09.08, KRJ, heA : 05/152
07.09.08, KRJ, heB : 06/100 77.085%
07.09.08, KRJ, heA : 01/100 69.711%
07.09.08, KRJ, heA : 08/100 76.861%
08.09.08, KRJ, heA : 02/52
11.09.08, KRJ, heB : 02/35
12.09.08, KRJ, heA : 04/50
12.09.08, KRJ, heA : 04/100 82.267%
13.09.08, KRJ, heA : 06/46
09.09.08, KRJ, heA : 02/30
10.09.08, KRJ, heB : 04/50
11.09.08, KRJ, heC : 04/30
12.09.08, KRJ, heA : 04/44
12.09.08, KRJ, heB : 03/89
13.09.08, KRJ, heA : 04/47
13.09.08, KRJ, KNS : 04/88
13.09.08, KRJ, heC : 05/29
13.09.08, KRJ, heB : 01/50
13.09.08, KRJ, heA : 02/29
14.09.08, KRJ, heA : 02/27
15.09.08, KRJ, heB : 03/60
15.09.08, KRJ, heB : 03/36
15.09.08, KRJ, heA : 02/28
16.09.08, KRJ, heB : 05/40
16.09.08, KRJ, heA : 06/40
17.09.08, KRJ, heA : 06/40
23.09.08, KRJ, heA : 01/60
15.09.08, KRJ, heB : 04/40
16.09.08, KRJ, heA : 07/59
18.09.08, KRJ, heA : 03/50
19.09.08, KRJ, heB : 05/40
19.09.08, KRJ, heC : 07/52
20.09.08, KRJ, heA : 03/50
20.09.08, KRJ, heC : 02/52
20.09.08, KRJ, heC : 04/35
23.08.08, ERJ, 80 cm : 03/40
23.08.08, ERJ, 70 cm : 01/40
23.08.08, ERJ, 70 cm : 06/40
23.08.08, ERJ, 80 cm : 04/40
23.08.08, ERJ, 70 cm : 06/40
25.08.08, ERJ, 70 cm : 06/42
29.08.08, ERJ, 80 cm : 04/37
25.08.08, ERJ, 90 cm : 03/43
31.08.08, ERJ, 80 cm : 07/50
02.09.08, ERJ, 70 cm : 10/178
10.09.08, ERJ, 80 cm : 03/25
11.09.08, ERJ, 80 cm : 04/25
10.09.08, ERJ, 90 cm : 01/30
08.09.08, ERJ, 70 cm : 06/50
08.09.08, ERJ, 70 cm : 03/50
12.09.08, ERJ, 80 cm : 05/36
13.09.08, ERJ, 70 cm : 01/30
13.09.08, ERJ, 70 cm : 04/30
13.09.08, ERJ, 70 cm : 02/30
13.09.08, ERJ, 70 cm : 05/30
20.09.08, ERJ, 90 cm : 05/40
22.09.08, ERJ, 80 cm : 03/48
26.09.08, ERJ, 70 cm : 03/25
21.09.08, ERJ, 70 cm : 05/50
27.09.08, ERJ, 70 cm : 02/50
30.09.08, ERJ, 90 cm : 01/106
22.09.08, ERJ, 90 cm : 01/34
26.09.08, ERJ, 70 cm : 01/40
27.09.08, ERJ, 80 cm : 02/33
28.09.08, ERJ, 90 cm : 02/37
27.09.08, ERJ, 70 cm : 04/18
28.09.08, ERJ, 80 cm : 03/52
30.09.08, ERJ, 80 cm : 04/44
30.09.08, ERJ, 90 cm : 03/45
30.09.08, ERJ, 70 cm : 04/17
30.09.08, ERJ, 90 cm : 08/70
03.10.08, ERJ, 70 cm : 03/32
04.10.08, ERJ, 70 cm : 03/50
03.10.08, ERJ, 90 cm : 05/40
04.10.08, ERJ, 90 cm : 02/40
11.10.08, ERJ, 80 cm : 03/40
09.10.08, ERJ, 80 cm : 05/25
06.10.08, ERJ, 80 cm : 01/26
13.10.08, ERJ, 90 cm : 06/40
15.10.08, ERJ, 90 cm : 05/26
19.10.08, ERJ, 70 cm : 05/36
27.09.08, ERJ, 80 cm : 07/62
27.09.08, ERJ, 80 cm : 01/30
27.09.08, ERJ, 90 cm : 03/30

20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 02/05
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 01/05
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 01/05
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/53
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 07/53
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 03/53
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 06/53
21.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 02/07
28.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 01/29
30.09.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 01/03
18.10.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 04/19
21.10.08, VVJ, noviisi yhdistetty ponipareille : 04/19
23.11.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 05/46
27.10.08, VVJ, noviisi kestävyyskoe poneille : 01/20

 

Nybergs Fleshjack on virtuaalihevonen.
Kaiken materiaalin © dani 2012, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!