otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Gwalch Darren VH11-025-0095

Kuollut 27.06.2015

  Virallinen nimi   Gwalch Darren   Säkäkorkeus   128 cm
  Lempinimi   Darren   Syntynyt   25.09.2011*
  Rotu   Welsh cob -tyypin poni (C)   Sukupuoli   Ori
  Väri   Rautias   Kasvattaja   Gwalch Welsh
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Estepainotus

Koulutustaso: heB, 90 cm
Käyttö: Kisaponi

Saavutukset: Ch-M, arvonimi myönnetty 14.06.2012
                    VWY-II, 6,5 + 8 + 7,5 + 20,5 + 5 = 47,5p. 25.11.2014

*Oma ikääntyminen, 3-vuotias 25.02.12

    Taustaa

Darren — (Gael) "great".
Mahtavia oreja meikäläinen kaipaakin.

    Luonnekuvaus

Darren on perinteinen ponimies - pieni pörisijä, jota liika ajattelu hermostuttaa, liika analysointi kyllästyttää ja kaiken pitäisi tapahtua mielellään nyt, heti ja nopeasti sittenkin! Lisäkärsivällisyydestä ei olisi haittaa, ja olisi poitsu voinut hieman pidemmät hermotkin periä, mutta kyllä tämän kanssa toimeen tulee. Onhan se tyypillisesti hieman liikaa viettiensä vietävinä ja päästessään niskan päälle riekkumaan voi se aiheuttaa hämminkiä ja pikkuhaavereita, mutta Darrenin käsittelijältä ei tosiaan vaadita taivaita hipovaa älykkyysosamäärää tai Herkuleen voimia. Pitää vain olla sopivan nokkela, tilanteen tasalla ja mieluiten aina askeleen oria edellä - eikä se ole vaikeaa, tämä ori kun ei päätänsä liialla maailman mietiskelyllä vaivaa!

Käsiteltäessä Darren käyttäytyy yleensä kohtalaisesti - se ei ole mitenkään pahansuopa, mutta unohtaa välillä käyttää ilmeisesti ikihorroksessa olevia aivojaan ja vaatii siksi hoitajalta tarkkuutta ja keskittymistä. Se on kovin energinen ja elämäniloinen tapaus, ja haluaa siksi esimerkiksi taluttaessa kailottaa koko maailmalle elämän ilosanomaa ja mielellään hypähdelläkin puolelta toiselle vilkuillakseen, näyttääkö tallipiha vieläkin samalta kuin jokaisena aikaisempana päivänä sen elämän aikana. Esimerkiksi liian vapaa naru ei tule kuuloonkaan, tai hölmö ori voi innostuksissaan vaikka hypätä hoitajansa selkää vasten - ja tätä se tykkää harrastaa varsinkin, jos arvojärjestys ei ole täysin selvä! Napakasta kiellosta ori ymmärtää kyllä lopettaa ja tyytyy asemaansa kakkosena - mutta saattaa nopeasti unohtaa kurinpalautuksen syyn ja koettaa uudelleen hieman leikkisämmin. Alkuun uusi hoitaja saa muistuttaa johtajuudestaan usein, mutta kyllä tämäkin puupää oppii, hieman hitaasti vain.

Harjatessa ori seisoo aloillaan, jos malttaa. Mielellään se hieman seilailisi puolelta toiselle, mutta hoitajan napakat kiellot saavat sen kyllä lopettamaan - tosin siitä alkaa sitten hännän vispaus, kun kaikki neljä jalkaa ovat samanaikaisesti maassa. Helpointa onkin hoitaa Darren sidottuna sen omassa karsinassa, jossa ulkoisia ärsykkeitä on mahdollisimman vähän ja ylimääräinen hääräily jää siihen hännänhuiskutteluun. Kyllähän ponin mielellään hoitaisi valoisammalla käytävällä, mutta oriilla on paha tapa vetää herneitä nenään viereisistä karsinoista kurkkivista poneista, joten ylimääräiseltä mielipahaltakin ja luimivilta korvilta vältytään siellä pimeässä boksissa.
Sidottuna Darren on sitten ihan simppeli hoitaa, satula ja suitset eivät nyt ole mitään päivän kohokohtia, mutta kyllä ori ne antaa laittaa. Kengityskään ei ole ongelma, mutta ori ei voi odottaa sisällä vuoroaan - parempi on sen olla mahdollisimman kauan ulkona tai lähteä vaikka metsään kävelemään sen kanssa. Tallipihan kiertäminen saa sen vain lisäämään kierroksia ja muiden hevosten kengittämisen vierestä seuraaminen lisää myös oriin normaalia jännitysastetta liikaa. Kenkä-Erkki ei mutaisista koivista kiitä, mutta miellyttävämpihän se on hoitaa paikoillaan seisovaa kuin neuroottisesti hötkyilevää tapausta.

Ratsuna Darren muistuttaa leluautoa vedettävällä moottorilla - kun heti alusta vetää lujaa, singahtaa auto hetkessä nopeasti ja pitkälle. Jos taas koettaa vetää maltillisesti ja voimiaan säästellen, matelee auto ehkä tuurilla myötätuulessa muutaman metrin alamäkeen. Darren on todellinen energiapakkaus, mutta se ei jaksa keskittyä pitkään liian hankaliin asioihin ja sillä on pahana tapana nimenomaan vähän räjähtää ratsastajan käsille. Jos oriin alkuinnostuksen puuskaa ei käytä hyväksi, eikä itse ole heti valmiina pusertamaan kaikkia mehuja irti, muuttuu työskentely ennen pitkää pelkäksi kädenväännöksi siitä, mitä vauhtia mennään ja kun kuski viimein haluaisi vähän reippaampaa työskentelyä, on Darren jo lyönyt hanskat tiskiin ja jolkottaa kieli ulkona kuin bernhardilainen kesähelteillä. Varovaiset herättelyt ja pitkät verryttelyt jostain rennoista jumpista puhumattakaan eivät sovi oriille sitten lainkaan. Se on kerrasta poikki, löysät pois ja täysillä, kun jalat vielä kantavat - haudassa levätään!

Kun oria sitten ratsastetaan tarpeeksi reippaasti ja määrätietoisesti, saa sillä lyhyemmässäkin treenausajassa kaikenlaista aikaan. Ei Darren kovin osaava ole, mutta jämäkän kuskin alla se yrittää kyllä parhaansa ja purkaa mielellään energiaan kunnollisiin suorituksiin. Kuski saa usein pitää tyylipisteiden keruusta huolta, kun ori taas vaan tyytyy posottamaan innoissaan haluttuun suuntaan - ponin ehdottomia valttikortteja ovat kuitenkin hyväntuulisuus, energisyys ja avoimuus. Ei ole mitään, mitä Darren ei suostuisi kuskin pyynnöstä kokeilemaan. Siksi tämä oriinkoltiainen sopiikin hyvin ratsuksi esimerkiksi uutta maastoesterataa testaamaan tai uittoretkelle!

Esteet ovat kuitenkin Darrenin sydäntä lähellä - hypätessä sitä ei tarvitse esteelle kahta kertaa kehottaa, päinvastoin! Menohaluja tuntuu olevan usein hieman liikaakin ja kuski saa olla tarkkana satulassa, ettei innoissaan vipeltävä poitsu muutu siksi tikittäväksi aikapommiksi. Vaikka oriin kaahaus on usein kaikkea muuta kuin rentoa, ei selässä saa jännittyä vaan toimia määrätietoisena kuskina. Darrenin kanssa täytyy vain koettaa tehdä huonoimmastakin tilanteesta se paras mahdollinen, eikä tyytyä vellomaan itsesäälissä.
Hyppääminen sopii Darrenille myös siinä mielessä, että radat ovat usein lyhyitä ja simppeleitä, varsinkin verrattuna kouluratoihin. Oriin keskittyminen yleensä pysyy myös kisoissa kohdallaan, mikäli alkulämmittelyä ei ole venytetty liiaksi - tällä ponilla onkin syytä ennemmin vain käppäillä ympäriinsä ja nousta selkään niin myöhään kuin mahdollista, muuten homma saattaa jo radalla tylsistyttää ja terävä hyppy vaihtuu jalkojen laahaamiseen ja varomattomuuteen. Kunhan kuski taktikoi oikein, suorittaa ori radat vähintäänkin huippuaikaan!

    Suku

 isä Gwalch Darragh
    rtkm, 119 cm, wm
 ii. Profusion XR2
    YLA2, ERL-III, VWY-II, km, 117 cm, wm
 iii. Ffydd XR2
    km, 116 cm, wm, evm
 iie. Killer Kaczynski
    rt, 120 cm, wm, evm
 ie. Ch Llachar Awel
    VWY-II, km, 120 cm, wm
 iei. Blinding Wind
    km, 120 cm, wm, evm
 iee. Allheal
    m, 116 cm, wm, evm
 emä Greenwich's Gwyneth
     VWY-II, rt, 133 cm, wC
 ei. Ch Arawn Gladys
      VWY-II, YLA2, rt, 135 cm, wC
 eii. Adarwon Dafydd
    wC, evm
 eie. Hyddwr Primrose
    wC, evm
 ee. Rhydderch Gwyn
    VWY-II, YLA2, trt, 132 cm, wC
 eei. Gordon Wirk
    wC, evm
 eee. Fyrr Gartdyrin
    wC, evm

Kaksi polvea näppäryyttä. Mountainisä toivottavasti takaa pienen koon lisäksi jonkinlaisen freesiyden. Darrenin isovanhempien joukossa on melkoisia menestyjiä. Kyllä vanhemmat vielä aikaa myöten samaan yltävät, niin kuin ukkeli itsekin.

    Jälkeläiset

Darren on tarjolla welshponijalostukseen!

04.11.2012 t. Euraid Dywana Dawn (e. Annwyl Rhiannon Dawn), omistaja: Meow
24.02.2013 t. Tamsyn Dawn (e. WS Tegwen), omistaja: Tea, Glass Horse
07.03.2014 o. Drosodd Iaswyr Dawn (e. Cedion Ionawr), omistaja: Wuuki, vrt Wuki
01.05.2015 t. Idhrenel Dawn (e. Cedion Ionawr), omistaja: Tuulia T.

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

07.09.2014, päiväkirjamerkintä
Olen tässä miettinyt, pitäisikö Darrenkin pikkuhiljaa treenata taas laatiskuntoon ja katsoa, mitä virallisten tilaisuuksien tuomarit siitä tykkäävät? Orihan aikoinaan, nuorena ja vetreänä, kävi muutamissa näyttelyissä, mutta kantakirjaankaan en sen kanssa koskaan jaksanut lähteä. Nyt olisi ehkä hyvä aika tehdä comeback, karistaa muutama kertynyt liikakilo ponilta ja puunata se viimeisen päälle edustuskuntoon! Darren on saanut pitkän aikaa vain metsittyä omassa rauhassaan nuorten ponien pihatossa lauman johtajana. Sillä on kuitenkin allaan hyvä kilpailu-ura, huippusuku, vähän jo jälkeläisnäyttöäkin ja korrekti ja kompakti rakenne, joten miksi ei? Eiköhän se takavuosien kova kunto löydy aika nopeasti, kun peruskuntoa on kuitenkin pidetty yllä jonkinlaisella säännöllisellä läpiratsastuksella. Ja eiköhän Darrenkin mieli takaisin estetreenien pariin..! Kyllä, tavoitteet takaisin ja niitä kohti!

02.08.2012, päiväkirjamerkintä
Vielä kerkeää maastoesteradalle ennen hirvikärpäsiä! Suuntasimme heti aamupäivällä Darrenin kanssa meidän vastauusitulle maastoesteradalle. Poitsu innostui heti tajutessaan, minne olemme matkalle, ja kaipasi hieman kurinpalautusta hiekkatiellä ennen radalle lähtemistä. Meinasi lähteä mopo keulimaan ja säheltämään ihan omiaan, eli käännyttiin takaosakäännöksellä ympäri ja ei muuta kuin väistämään siksakkia tien reunalta toiselle. Darren oli alkuun hyvin nihkeä, olihan se varautunut päättömään kaasutteluun esteillä, mutta antoi lopulta periksi ja lopetti oikeassa ohjassa roikkumisen ja epämääräisen kylkimyyryn. Palkinnoksi suuntasimme sitten esteradalle, ja voi kun poni tykkäsi! Darrenin korvat sojottivat niin innokkaasti eteen, että korvankärjillä olisi voinut särkeä betoniseinää. Ori viipotti lennokkaasti ja hyppäsi yllättävän mallikkaastikin, kun tajusi alkuverryttelyn jälkeen kantaa itse itseään ja tukeutua kuskiin roikkumisen sijasta. Hauska reissu oli, ei voi muuta sanoa!

16.06.2012, päiväkirjamerkintä
Tänään treenasimme Darrenin kanssa pitkästä aikaa esteitä. Lämmittelin oriin huolella alle, saadakseni enimpiä kierroksia laantumaan ja herätelläkseni sen moottoria. Oriille on nyt kehittynyt typerä tapa roikkua toisessa ohjassa ja asettua samaan suuntaan hyvin vastahakoiseksi väistöille, asetuksille ja kääntymisille. Kunhan sen saa keveäksi toiselta puolelta ja tasapainoiseksi oman painopisteensä päälle, alkaa taas lyyti kirjoittaa, ja niin se meni tänäänkin. Ensimmäiset esteet olivat matalia, mutta kaarevalla uralla, joten siksikin huolellisesta verryttelyä kaivattiin alle. Darren reipastui ja keveni hypätessä, mutta pysyi kuitenkin vielä lapasessa. Siirryimme siitä sitten haasteellisempaan tehtävään ja poitsu joutui tosissaan keskittymään. Treeni sujui kuitenkin hyvin ja loppukäynnit menimme kävelemään viileälle metsäreitille!

06.06.2012, päiväkirjamerkintä
Kesän eka uittoretki! Päätin jo aamupäivällä, että tänään lähdetään uimaan ponien kanssa. En vain ollut vielä päättänyt, minkä ponin valkkaisin oman pyllyni alle. Ei tarvinnut kuin vilkaista laitumen suuntaan, jossa Darren tepsutteli tyypilliseen tapaansa edes takaisin, välittämättä mehevästä alkukesän ruohosta, jota muut ponit keskittyivät ahneina syömään. Darrenhan se on aina pitänyt vauhdista ja vaarallisista tilanteista, joten sen nappaisi itselleen allekirjoittanut! Kävin hakemassa sen saman tien sisään ja varustin pelkillä suitsilla. Ei muuta kuin käppäilemään kohti rantaa! Aurinko porotti täydeltä taivaalta, mutta onneksi alkumatkasta metsä tarjosi mukavaa varjoa. Järvellä Darrenia ei tuntunut kuumuus häiritsevän lainkaan, sillä se oli suin päin ryntäämässä veteen. Ja kyllä meno oli sen mukaista! Ori kuopsutti vettä täydessä hurmoksessa, loiskutti, jopa sukelteli ja minun oli päästettävä se piehtaroimaan rantakaislikkoon. Darren on täydellinen kesäponi, innostuksissaan se ei malta edes riehua!

13.04.2012, päiväkirjamerkintä
Viime aikoina olen painottanut pöllöpää-Darrenin kanssa enemmän perusratsastusta ja tänään oli taas intensiivisen ja perusteellisen tehoratsastuksen vuoro. Otin oriin suoraan tarhasta kentälle, sillä sitä on turha seisottaa tallissa yhtään ylimääräistä enempää - menee vain ponilla selkä jumiin, jos joutuu pitkään seisomaan aloillaan ja sitten lähdetäänkin täysillä treenaamaan. Poni oli itselleen tyypillisesti jo alusta alkaen hyvin innokas, kevyt ja liikkui näppärästi eteenpäin. Vaan kun oli aika tehdä muutakin, kuin posottaa uraa pitkin, alkoivat oriin tyypilliset ongelmat. Ai miten päin mennään kaarteissa ja kulmissa? Mikä pää väistää ja mihin suuntaan? Hei onpas kiva naru tässä mun oikealla puolella, mäpäs jään tähän roikkumaan, kun tässä on niin mukavaa! Kädellä sai elää aika paljon ja pyytää takapäätä toimimaan, että Darren vihdoin irrotti ohjista ja alkoi kantaa omaa kroppaansa itse suorassa. Kylkimyyry vaihtui loppua kohden varsin mukavasti kropastaan suoraksi ja rennosti liikkuvaksi poniksi. Hieno Darren! Kyllä tästä hyvä saadaan!

26.01.2012, päiväkirjamerkintä
Ei aikaakaan, kun viime näyttelykokeilusta innostuneena ilmoitin Darrenin uusiin skaboihin. Tällä kertaa näyttelyt järjestettiin kisakeskus Bailadorissa, jonne meiltä oli melkoinen matka taitettavaksi. Paikan päällä Darren olikin hieman väsyneen oloinen ja se selvästi kaipasi virkistäytymistä ja jaloittelua ennen kehään siirtymistä. Lähdimmekin tutustumaan Bailadorin maihin ja mantuihin, ja aluksi niin hyvältä vaikuttanut suunnitelma oli päättyä katastrofiin, kun Darren innostuikin seikkailusta vähän liikaa.. Siinä unohtui sitten kellon seuraaminen, ja saimme juosta täysillä kehään ehtiäksemme. Reteesti laukalla sisään, amatöörit kävelee.. Ori esiintyi kuitenkin taas edukseen. Vaikka se tykkää tepsutella rauhattomasti sinne tänne, malttaa se myös seistä aloillaan pienen hetken ja esitellä itseään. Mountainsukuiseksi C:ksi se myös pärjää yllättävän hyvin! Darren voitti nimittäin TAAS oman luokkansa ja kotiin viemisiksi saatiin todella iso rusetti ja pytty. On se hieno poni!

16.12.2011, päiväkirjamerkintä
Pieni näyttelykärpänen sisälläni on herännyt ja iloinen, charmantti ja helposti hurmaava Darren joutui tällä kertaa uhrikseni, kun suunnittelin voitokasta comebackiani näyttelykehiin. Kerkesin juuri ja juuri ilmoittautua tänään Laikkareissa järjestettyihin kisoihin, ja siksi matkaan lähdettiinkin suurella tarmolla ja innolla. Ei siinä hirveästi ehditty valmistautua, mutta ideasta innostuneena mentiin! Aamulla puunasin ponin oikein hienoksi ja kun Darren yleensäkin on varsin, noh, eläväinen, tarttui siihen vielä meikäläisen innostus eikä koko touhusta meinannut tulla mitään, kun ori hyöri ja pyöri karsinassaan. Käytävälläkin se jatkuvasti kuopsutteli ja ynisi, vaikka tarkoitus oli saada homma hoitumaan poni sidottuna nopeammin.. Itse näyttelyt sujuivat mainiosti, en tiedä, kummalla oli leveämpi virne naamalla, omistajalla vai ponilla. Darren esiintyi kuin vanha konkari, vaikka oli kehässä ensimmäistä kertaa.. Se tepsutteli innokkaasti ja ravi lähti kuin tykin suusta. Tuomari selvästi tykkäsi elämäniloisesta pikkumiehestä ja Darren palkittiin luokkansa parhaana!! Että tällainen pikku kokeilu.. Mitähän tästä poitsusta vielä tulee!

15.11.2011, päiväkirjamerkintä
Darren on sopeutunut hienosti Paraatiponien arkeen ja on osoittautunut todelliseksi sydänten murskaajaksi, vaikkei sen älynlahjoilla voikaan varsinaisesti kehuskella. Sillä on nuoreksi mieheksi aivan uskomaton charmi ja vielä voimakkaampi ääni, jolla se saa varmasti kiinnitettyä tammojen huomion itseensä. Darren karjuu, kiljuu, vinkuu ja vonkuu ja tammat vastaavat kilpaa kuorossa, vaikka olisivat juuri keskellä tiukkaa estetreeniä.. Todellinen hurmaaja tämä kyllä on! Hoitajaa Darrenin sosiaalisuus ei päästä aina helpolla, se kun on menossa pää viidentenä jalkana joka suuntaan, moikkailemaan tammoja tai haastamaan leikkimielisesti muita oreja. No, ainakaan poitsu ei ole pahansuopa tai hirveä uhoaja.. Teini-iän aggressiota ei onneksi ole havaittavissa lainkaan, vain hirveä määrä elämäniloa, jota on välillä vähän vaikea hallita.. Myös keskittyminen herpaantuu helposti ja uusien asioiden opettelu on ollut melkoisen aikaa vievää. Mutta kyllä tämä tästä, kärsivällisyydellä ja ilon kautta!

30.10.2011, päiväkirjamerkintä
No nyt se on täällä! Vähän reilun vuoden ikäinen Darren saapui illan suussa meille Paraatiponeihin terrorisoimaan tästä edespäin meidän arkea. Ilmankos Juli huokaisi niin helpottuneena, kun pakkasin ponin autoon ja huristin tieheni, hehe. No ei, kunhan lämpimikseni dramatisoin, vaikka energiaa tuntuu riittävän vaikka pienelle kylälle, niin kaikki on sujunut tähän mennessä hyvin. Ensikertalaiseksi se matkustikin tosi nätisti kopissa! Joskin rampilta tultiin aika vauhdilla alas.. Mielenkiinnolla tsiigailen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Darrenin kanssa. Nyt se saa alkuun asettua taloksi ja vasta sitten aletaan miettiä muita juttuja!

28.10.2011, päiväkirjamerkintä
Ei ole onnella rajaa, kun saa hamstrata poneja niin paljon, ettei kalliiden ostohintojen aiheuttamasta ikuisesta velkakierteestä pääse ja homma muuttuu intohimon sijasta hulluudeksi! Mut kun! Löysin taas täydellisen lisän omaan ponivalikoimaani, kenenkäs muunkaan tallista, kuin Julin. Kyseessä on pieni ja iloinen ponipoika, jolta ei tyypilliseen tapaan vauhtia puutu! Ja tosiaan sukunsa puolesta taskukokoa on tämä raudikko! Sen isä on oma mountainoriini Darragh (Julin kasvatteki sekin) ja emä todella kaunis liinakko, joka edustaa entisen Greenwichin sukua. En malta odottaa, että pääsen hakemaan Darreniksi nimetyn poitsun kotiin! Kunhan saataisiin traileri takaisin aiemmalta poninhakureissulta..

    Kilpailut

Darrenilla kilpaillaan pääpainoisesti esteratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 60 kpl (56 este, 4 showchampionia)

22.11.11, ERJ, 90 cm : 05/60
22.11.11, ERJ, 80 cm : 02/60
20.11.11, ERJ, 70 cm : 02/50
23.11.11, ERJ, 70 cm : 06/50
03.12.11, ERJ, 90 cm : 01/60
01.12.11, ERJ, 90 cm : 03/97
30.11.11, ERJ Cup, 90 cm : 04/89
14.12.11, ERJ, 90 cm : 01/100
11.02.12, ERJ, 90 cm : 07/50
15.02.12, ERJ, 90 cm : 04/50
15.02.12, ERJ, 90 cm : 05/40
17.02.12, ERJ, 90 cm : 05/40
15.02.12, ERJ, 80 cm : 04/70
16.04.12, ERJ, 80 cm : 05/40
07.05.12, ERJ, 80 cm : 03/40
18.04.12, ERJ, 80 cm : 01/30
19.04.12, ERJ, 90 cm : 04/30
10.04.12, ERJ, 80 cm : 05/49
13.04.12, ERJ, 80 cm : 02/30
20.04.12, ERJ, 90 cm : 03/37
21.07.12, ERJ, 90 cm : 05/50
19.07.12, ERJ, 70 cm : 05/50
29.08.12, ERJ, 80 cm : 02/50
30.08.12, ERJ, 70 cm : 02/50
30.08.12, ERJ, 90 cm : 03/30
31.08.12, ERJ, 90 cm : 04/30
02.09.12, ERJ, 90 cm : 03/30
29.08.12, ERJ, 90 cm : 05/30
04.10.12, ERJ, 90 cm : 02/40
01.09.12, ERJ, 90 cm : 03/30
07.09.12, ERJ, 80 cm : 09/90
01.10.12, ERJ, 80 cm : 04/60
03.10.12, ERJ, 80 cm : 07/60
07.10.12, ERJ, 90 cm : 03/40

15.11.11, villit estekilpailut, 80 cm : 01/63
16.11.11, villit estekilpailut, 90 cm : 08/72
22.11.11, villit estekilpailut, 80 cm : 03/63
23.11.11, villit estekilpailut, 90 cm : 07/72
20.12.11, villit estekilpailut, 80 cm : 02/15
22.12.11, villit estekilpailut, 90 cm : 03/24
24.12.11, villit estekilpailut, 80 cm : 02/15
24.12.11, villit estekilpailut, 90 cm : 03/24
26.12.11, villit estekilpailut, 90 cm : 01/24
27.12.11, villit estekilpailut, 80 cm : 01/15
28.12.11, villit estekilpailut, 90 cm : 02/24
29.12.11, villit estekilpailut, 80 cm : 02/15
01.01.12, villit estekilpailut, 80 cm : 09/82
12.01.12, villit estekilpailut, 80 cm : 01/13
12.01.12, villit estekilpailut, 90 cm : 02/13
09.04.12, villit estekilpailut, 90 cm : 05/51
11.04.12, villit estekilpailut, 80 cm : 04/47
11.04.12, villit estekilpailut, 90 cm : 07/51
06.05.12, villit estekilpailut, 80 cm : 04/28
12.05.12, villit estekilpailut, 80 cm : 02/28
28.06.12, villit estekilpailut, 70 cm : 02/30
04.10.12, villit estekilpailut, 70 cm : 03/50

10.12.2011 Susiniemi Gård, Driving Class I - Driven Champion I
13.12.2011 Susiniemi Gård, Driving Class I - Driven Champion I
12.01.2012 Aelwen Welsh, Driving Class I - Reserve Driven Champion I
11.01.2012 Welsh Pony Riders Club, Driving Class I - Reserve Driven Champion I

 

Gwalch Darren on virtuaalihevonen.
Kuvan © Laurtom Stud
Kaiken muun materiaalin © dani 2015, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!