otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Briallen VH06-023-4153

Kuollut 07.05.2012


        

  Virallinen nimi   Briallen   Säkäkorkeus   147 cm
  Lempinimi   Briallen   Syntynyt   17.09.2008, VHKR
  Rotu   WPB, 25%   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Ruunikonkimo   Kasvattaja   Brenn Ponies
  Omistaja   dani   Painotus   Yleispainotus

Koulutustaso: heA, 100 cm
Käyttö: Siitosponi

Saavutukset: VWY-III, 2,5 + 5 + 5 + 20 + 5 = 37,5p. 25.09.2011
                    YLA2, 26 + 39 + 15 + 35 = 115p. 18.04.2012
                    VWY-C, myönnetty 05.05.2012

    Taustaa

Briallen on harkittu ostos - allekirjoittaneen mielessä oli kummitellut jo pitkään oman WPB-ponin hankkiminen ja kun eräänä kauniina päivänä hän bongasi ht.netistä Ropsin myyntitopikin yksipolvisesta suorasta täysiveriristeytyksestä, olisi ollut suorastaan rikos jättää tarjoamatta!

Sitä paitsi, Briallenissa on kaikkea! Sillä on todella mukava suku, lupsakkaluonteinen emä sekä komea täysiveri-isä, joilta poni onkin perinyt aivan uskomattoman kultaisen luonteen sekä suuren kilpailukapasiteetin. Sillä on todella kivat liikkeet ja onhan se ulkonäöltääkin hurmaava loistavassa kimokarvassaan - Danin onneksi poni pakattiinkin sitten Paraatiponien logolla koristettuun traileriin ja se perässä huristeltiin uuden ponin kanssa kotia kohti!

Nyt jo hyvään poniäidin ikään ehtinyt Briallen on kokenut elämänsä aikana kaikenlaista - eikä suinkaan vähiten menestyksekkäiden kilpailuiden huumaa. Sekapainotteinen tamma oli todellinen tykki vielä kilpauransa aikana, ja taidot näyttävät selvästi periytyneen - sillä on tällä hetkellä jo kolme upeaa jälkeläistä, joista ensimmäinen on seurannut kilpailuissa aivan emänsä jalanjälkiä. Briallen on ehdottoman hurmaava otus, joka toivottovasti jaksaa vielä pitkään.

    Luonnekuvaus

Briallen on emänsä tapaan luonteeltaan todella herttainen poni. Vieläkin se osaa yllättää allekirjoittaneen turvallisuudellaan, varmuudellaan ja ihmisrakkaudellaan, toimien myös moitteettomana ratsuna nöyrästi ja pehmeästi. Briallen ei kuitenkaan ole mikään tylsä otus eikä menetä suosiotaan tallihenkilökunnan silmissä, vaikka sen käytös onkin välistä ennalta arvattavaa. Pitkäaikainen hoitaja löytää tammasta varmasti välillä uusia ja erilaisia vivahteita, joku arka aloittelija uskaltautuu harjaamaan ensimmäistä kertaa ponia Briallenin seurassa ja kokeneempi ratsastaja saa tammasta mainion rautaiset hermot ja hyvän suorituskyvyn omaavan kilparatsun!

Käsiteltäessä Briallen on hyväkäytöksinen ja utelias - se taapertaa heti tervehtimään karsinan oven avannutta, ja on aina yhtä riemastunut riippumatta siitä, oliko se saman ihmisen viideskymmenes käyntikerta sinä päivänä vai täysin uusi tuttavuus. Vaikka tamma saattaakin aluksi nuuskia taskuja, käsiä ja hiuksia suorastaan hiukan tungetellen, se väistää kyllä kunnioittaen ihmisen omaa tilaa tulijan siirtyessä vain julmasti pois tamman tutkiskelevien nuuhkaisujen ulottumattomiin. Harjasankoa kaivellessa Briallen katselee korvat hörössä vieressä ikään kuin arvaillen, mitä harjaa aiotaan käyttää.

Tamman harjasangon sisältö koostuu melko ronskeista harjoista, sillä Briallen pitää kunnollisesta hieronnasta ja mudan raaputtamisesta, vaikka sen suhteellisen ohut karvapeite voi aluksi hoitajaa hämätäkin - pyh pah niille ennakkoluuloille, ettäkö Briallen olisi jonkinlainen arkahipiäinen himpula! Kumisualla ronskisti pyörittely ja sitten irtokarvan ja lian reilu harjaus pois brutaalilla juuriharjalla on juuri sitä, mitä tamma toivoo seisoskeltuaan ensin koko päivän tarhassa. Tamma on myös opetettu sietämään hyvin kosketusta, ja kainalot, ryntäät, vatsan- ja kaulanalunen sekä jalkojen sisäpuolet saadaan helposti puhtaiksi, vaikkakin jalkojen harjaamisen ajaksi on syytä vaihtaa hiukan pehmeämpi harja - Briallenin karva ja iho ovat kuitenkin sen verran ohuita jänteiden ja verisuonten päällä, ettei sellainen järeä raaputtelu kovin mukavalta tunnu.

Kaviot Briallen nostaa kiltisti pyynnöstä, eikä kiirehdi jalan laskemisen kanssa - tamma on täysin luottavainen ja varma siitä, että vaikka se minuutinkin seisoisi kolmella jalalla, se on turvassa pahoilta möröiltä. Satuloiminen ja suitsiminen sujuu myös oikein mukavasti, ja Briallen avaa suunsa ongelmitta kuolaimille. Vyön kiristys oikein kireälle voi saada tamman silloin tällöin närkästymään, ja sen tukalan olon voi huomata ankarasta irvistelystä seinille - ihmisiin kimotamma ei kuitenkaan koske.

Briallen on hyvä ja herkkä ratsastaa, ja se toimii mainiosti melko useilla ratsastajilla - mikäli ratsastajan käsi ja kuolaintuki ovat vakaita ja ohjaamossa osataan säädellä apujen herkkyyttä, kehkeytyy tammasta oikein mukava ratsu lähes joka tilanteeseen. Alkuverryttelystä lähtien se on nöyrä ja kuuliainen, sekä emänsä tapaan erittäin eteenpäinpyrkivä - ratsastuskoulumaisen pohkeilla paukuttamisen voit unohtaa tämän ponin selässä, eikä ohjistakaan sovi ihan mihin suuntaan tahansa vetää vailla ajatusta.

Vaikka Briallen onkin hyvin kuuliainen ja hienoliikkeinen poni, ei sekään voi muistaa aina kaikkea - siksi ratsastajan on hyvä varsinkin tunnin alussa, kun ohjat on kerätty ja ensikierroksia ravaillaan, muistuttaa tammalle ystävällisesti takajalkojen nopeasta reagoinnista. Tamman saa mukavasti pohkeesta syvälle kulmaan, ja se asettuu ja taipuu nätisti mukautuen kaarevien urien muotoon. Briallen omaa myös kolme selkeää ja puhdasta askellajia, jotka ovat myös hyvin miellyttävät istua ja ratsastaa, sillä niihin pääsee melko huonollakin istunnalla syvälle: tamman käynti on irtonaista ja letkeää, ravi tahdikasta ja elastista sekä laukka pyörivää ja pontevaa.

Lisäykset ja kokoamiset sujuvat kimotamman kanssa useimmiten oikein mallikkaasti, mikäli ratsastaja vain muistaa esimerkiksi lisätyn lävistäjän jälkeen koota tamman reippaasti ennen kulmaa - Briallen voi häkeltyä, mikäli siltä aletaan yhtäkkiä vaatia täydellistä kulmaan, vaikka se oli vielä lisäyksessä. Myös pohkeenväistö sujuu niin käynnissä kuin ravissakin, ja tamma käyttää uskomattoman nätisti takajalkojakaan eikä temponvaihtelu tuota ongelmia. Laukkatyöskentely sujuu myös usein Briallenin kanssa hyvin, vastalaukat nousevat hienosti huolellisen asetuksen jälkeen, eikä tammalla ole tapana esimerkiksi ympyröillä puskea sisäjalkaa vasten.

Myös esteratsuna Briallen on osoittanut kyntensä - puomien yli loikkiminen tuo mukavaa vaihtelua ikuiseen ja loppumattomaan koulutuuppaukseen, ja tamma hyppää oikein innokkaasti ja mallikkaasti. Tamma hyppää sekä rohkeasti että varovaisesti, ja harvoin enempää kuin mahdollisesta huonosta lähestymisestä johtuen hipaisee häntäjouhillaan puomia - kieltoja ratsastajan ei tarvitse pelätä, sillä urheasti Briallen nostaa kavionsa korviinsa ja hyppää notkeasti kuin kissa korkeammankin esteen yli ja venyttää itsensä huimasti pituusesteen ylitse.
Briallenin kanssa on uskomattoman helppo suorittaa puhtaita ja tasaisia ratoja, kun poni hyvän hyppytekniikan lisäksi on notkea ja ketterä tiukoissakin teissä ja lähestymisissä. Lähestymisessä varsinkin nopeassa laukassa on hyvä antaa tammalle vähän ylimääräistä ohjaa, jotta se saisi mitoitettua itse askeleensa oikein.

    Suku

 isä Shakil ox
    VRL:n profiili, ox
 ii. Shafaqat ox
    ox, evm
 iii. Abd-Al-Hamid ox
    ox, evm
 iie. Al Hadya ox
    ox, evm
 ie. Aaliyah ox
    ox, evm
 iei. Karam Noor ox
    ox, evm
 iee. Latifah Ser ox
    ox, evm
 emä Ch Katy De Wize
     KTK-II, VWY-II, YLA2, WPB
 ei. Vince De Lait
      WPB, evm
 eii. Leonardo De Lait
    WPB, evm
 eie. Elonora Kate
    WPB, evm
 ee. Mrs. Nice Girl
    WPB, evm
 eei. Water Falldi
    WPB, evm
 eee. Nice Lyla
    WPB, evm

Briallenilla on hieno, tasan yksipolvinen suku, jossa yhdistyvät emänpuolen ponilinjat sekä isän upea täysiverisuku.

    Jälkeläiset

Briallen on tarjolla welshponijalostukseen!

25.05.2009 o. Vermont Dawn, (i. Lancelot Du Lac) omistaja: Dani
30.06.2009 o. Gwynfaes Dawn, (i. Valingård Cristijn NLD) omistaja: kitta, Luxus Ponies
03.11.2009 t. Vanessa Dawn (i. Rhongomiant), omistaja: Disa

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

25.09.08, päiväkirjamerkintä
Talliin on saapunut jälleen uusi, aivan käsittämättömän suloinen poni jo aikaisemmin useita kertoja tutuksi tulleesta Brenn Poniesista! Vielä hintelähkö Briallen-neitokainen on nyt virallisesti tallin ensimmäinen welsh part bred, eikä se tule viimeiseksi jäämään - nyt on yhden valmiin yksilön kanssa helpompi aloitella rotuun tutustumista, vaikka se nyt vain welsh-risteytys onkin. Ostopäätökseeni vaikuttivat Briallenin todella suloinen ulkonäkö - kieltämättä sen pään profiili on aavistuksen puikula joistain perspektiiveistä katsottaessa, mutta se on kyllä nätti ja kaunis valkeassa karvassaan. Myös sen suku herätti huomioni - mukavan turvallinen yksipolvinen otus mitä parhaimmasta emästä, sekä täysiverisestä arabi-isästä. Meikäläinen diggaa näitä suuria poneja ;) Pian pääsee tamma itse kilpailemaan, ja toivottavasti menestyksekkäästi; aivan kuin emänsä.

02.12.08, päiväkirjamerkintä
Briallenin kanssa elämä on alkanut rullaamaan turvallisesti ja hyvin, ja kilpailuissa on kierrelty ahkerasti. Ponilla on joitakin kymmeniä sijoituksia ja se on hyvä määrä näin joulun alla - voi pitää pikkuisen lomaa ja rauhoittua. Vaan jotteivät kaikki kuulumiset menisi kilpailusijoitusten päivittelyksi ja raportoinniksi, on minulla ilo kertoa Briallenin viihtyvän enemmän kuin mainiosti uudessa ponilaumassaan. Lunta on vielä hyvin köykäisesti ja maa on siksi mustaa, mutta kyllä nuo karvaturvat jaksavat valoisaan aikaan tarhassa temmeltää - tämä tyttö mukana myös! Iltasella tamman värityksestä on todella suuri hyöty, se on ainoa suurikokoinen kimoponi, joten se loistaa pimeässäkin hyvin silmiin tarhan reunalta! Harmi vaan, että tytsy taitaa tykätä juoksennella tarhassaan sen verran, ettei se oli onnistunut juuri saamaan läskiä luittensa päälle ja se on vielä hyvin hoikka.. No, ehkä kilpauran jälkeen!

15.01.09, päiväkirjamerkintä
Ää, homma on vähän tökkinyt allekirjoittaneen kohdalla viime aikoina, eikä alituiseen iloinen Briallenkaan ole jaksanut innostaa kilpailuissa ja näyttelyissä pää kolmantena jalkana ravailemaan. Tamman oma kilpaura on myös ottanut kangerrellakseen ja vaikka se vieläkin käyttäytyy kisapaikoilla todella nätisti, on sen suorituksista kadonnut se tietty särmä. Tässä vaiheessa lienee nyt hyvä varsottaa tamma ensimmäisen kerran, että päästään sitten uudella puhdilla mammaloman jälkeen aloittelemaan niin ikään siitä mihin viimeksi jäätiin ;) Ainoa ongelma on, että mistä löydän sille kivan orin kun vasta hankkimani Rhongomiant kulkee vielä lapsen kengissä .. Ehkä tästä innostuksen lamasta vielä selvitään.

Estevalmennus Fäholmissa 25.02.09
Kommentit: "Heti lämmittelyssä huomasin miten nöyrä ja hieno poni Briallen on. Tamma suorastaan lensi eteenpäin heti alkuun ja taipui kauniisti annettuihin lämmittelytehtäviin. Teidän yhteistyötänne oli todella mahtavaa katsella. Briallen suorastaan lensi esteiden yli, sinä taas istuit vain turistina tamman selässä. Värikkäämpiä erikoisesteitä tamma vähän aristi, mutta hyppäsi silti niiden yli sinun pyytäessä tarpeeksi. Ohjasit tamman hyvin esteille, lähestyitte taidokkaasti esteitä. Vähän tiiviimmissä sarjoissa Briallenin jalat meinasivat välillä mennä solmuun, mutta onnistui kuitenkin hyppäämään melko puhtaasti. Parannettavaa teiltä löytyy vielä, mutta yhteistyönne on ainutlaatuista!"

30.04.09, päiväkirjamerkintä
Oho, kirjoitteluun onkin Briallenin kohdalla tullut melkoinen tauko! Edellinen merkintä oli ties missä masennuksen alhossa kirjoitettu, sillä ei tällä reippaalla tytsyllä niin huonosti mene, kuin se ehkä antaa ymmärtää! Kilpailu-uraa on jatkettu lähes kirjaimellisesti kilpailuihin vääntäytymällä, mutta sitä vastoin olen keksinyt paljon muuta puuhaa - Brialleninkin sukua pitäisi varmaan alkaa tulevaisuutta varten jossain vaiheessa selvittää ja kirjoittaa muistiin.. Hyväksi uutiseksi mainittakoon kuitenkin, että Briallen on astutettu ja se on varmistetusti tiineenä allekirjoittaneen oikopäätä ulkonäöllään ihastuttaneesta Lancelot Du Lacista! En millään jaksaisi odotella neidin esikoisen syntymistä, näin upeista vanhemmista ei nimittäin voi syntyä kuin pirun hieno poni! Mutta ai että Briallenin keskeytynyt kilpaura? Noo, se jatkuu sitten kun jatkuu..

26.05.09, päiväkirjamerkintä
Briallen varsoi eilen maailman suloisimman orivarsan! Allekirjoittanut koikkelehti pitkin tallipihaa täysin ekstaasissa, kun laitumen nurkalta, pitkästä ruohikosta nousikin pötköltään yhden hevosen lisäksi vielä piskuinen varsa - tumma kuin mikä, mutta tulee varmasti vaalenemaan vanhempiensa kaltaiseksi valkeaksi. Jo nyt Vermontiksi nimetty tulevaisuuden siitosori on osoittautunut hyvin uteliaaksi ja mielettömän rohkeaksi - lauman toistaiseksi ainoalla varsalla ei tule olemaan helppoa, mutta tämä asennepaketti pitää kyllä kiinni oikeuksistaan. Ei sillä, etteikö Briallen hampaat irvessä puolustaisi kakaraansa.. Tästä tulee kyllä todella mainio siitostamma vielä, aivan uskomaton suoritus tältä kilpailemaan haluttomalta himpulalta! Kilparadat saavat nyt jäädä sikseen, kun tamma tulee uudelleen kiimaan, meikäläinen lykkää sille draceyn oriin selkään että saadaan toinenkin varsa..

30.06.09, päiväkirjamerkintä
Nuoreksi mieheksi kasvanut Vermont on saanut luvan siirtyä muiden nuorten hevosten kanssa omaan porukkaansa emänsä tieltä, sillä Briallenilla on nyt muuta tekemistä - varhain tänä aamuna syntyi toinen orivarsa, Vermontille pikkuveli! Tällä kertaa itse tamma oli hieman kireänä, eikä meinaa vieläkään päästää allekirjoittanutta tutkimaan kersaansa, joten olen joutunut katselemaan ja arvioimaan sitä toistaiseksi aidan takaa.. Päivänikäisestä varsasta on kuitenkaan paha sanoa vielä mitään, mutta pirulainen se on suurikokoinen! Menisi varmaan puoliverivarsasta tuosta vaan, kokoa ja romuluisuutta löytyy vaikka muille jakaa - vauhtiakin löytyy koko maailman tarpeiksi, toistaiseksi nimetön ukkeli tykkää viilettää melko lailla äiti-Briallenin seuratessa silmät pyöreinä vierestä. Varsat pitävät Briallenin paljon paremmin kunnossa ja tyytyväisempänä kuin kilpaileminen - miksen minä tyhmä sitä aikaisemmin tajunnut?

15.07.09, päiväkirjamerkintä
Briallenin arki pientä kakaraansa hoivaten on sujunut rattoisasti - Gwynfaekseksi nimetty nuorimies on vieläkin hyvin suuri ja jokseenkin kömpelön näköinen, mutta herranjumala se osaa liikkua tarpeeksi kovaa lähtiessään paremmin kuin kukaan aikaisemmin näkemäni part bred! Uusi kotikin on jo löytynyt miian luota Gwen Poniesista, enää odotellaan oriin kasvamista vieroitusikäiseksi.. Sitä kauhulla odottaen, Briallen on hyvin kiintynyt poikaansa - toisin kuin Vermontin kanssa, Gwynfaeksen kanssa on jo kokeiltu jonkin verran emästään erossa olemista (ratsastuskerrat, emän peseminen jne) ja se tuntuu toden teolla hermostuttavan tammaparkaa. Edellisellä kerralla se kulki vuoden päivät vuotias varsansa takalistossaan alituisesti kiinni, kunnes nuori ori itse päätti irrottautua emästään ja mennä toisten nuorten lauman vietäväksi. Nyt Briallen tuntuu stressaavan tapahtumaa, josta sen ei pitäisi edes tietää - kuvittelenkohan vaan itse kaiken? Kunhan tamma pääsee taas huoltajan vaivasta, olisi mukava kokeilla sen kanssa kevyttä kilpailukäyttöä uudelleen - tällä hetkellä hyvin hermostuneista poneista täyttyvään kisatraileriin tarvittaisiin kipeästi rauhallisen rentoa lohduttajasielua!

02.09.09, päiväkirjamerkintä
Kyllä kolmas kerta toden sanoo! Kun Gwynfaeksen myynnin ja Briallenin siitä toipumisen jälkeen aloitettiin kilpaura uusin tavoittein ja uudella innolla, on tuloksiakin saatu aivan peijakkaan nopeaan tahtiin - ratsun toimessa on ollut jälleen tamman mielestä mukavaa, ja se kyllä näkyy. Itse asiassa kilpailutuloksia alkaa olla niin paljon, ettei tammalla tarvitse enää kilpailla tämän enempää - kun kaikki on vielä hyvin, on hyvä lopettaa. Pelkkä kotitreenailu on riittänyt kilpailemisen jälkeen paremmin kuin hyvin, vaikka tamma tuppaakin haluta vähän pidempiä palautusaikoja tehtävien ja treenikertojen välissä. Saakoot, kunhan itsensä Briallenin ehdoilla edetään, niin se pysyy sitten toivon mukaan terveenä pitkään.. Allekirjoittanut on myös kiirehtinyt asioiden edelle ja suunnitellut kolmatta varsaa nyt niin hyväntuuliselle Briallenille. Oma ori Rhongomiant kaipaisi näyttöjä siitosoriin kyvyistään, ja kukas sen parempi emä sellaiselle kuin varmaksi tapaukseksi osoittautunut Briallen?

03.11.09, päiväkirjamerkintä
Whoah, niin se aika kulkee omalla painollaan ja asiat kypsyvät kuin huomaamatta. Briallenin vatsa muuttui tuttuun tapaan valtavan suureksi ja hintelähkö tamma alkoi muistuttaa kuumailmapalloa kaikessa suuruudessaan - sitten hupshei, pallo otti ja ratkesi päästäen sisältään yhden maailman suloisimpia tammavarsoja, ja samalla muuten ensimmäisen Briallenin tyttölapsen ja allekirjoittaneen kasvattaman WPB-tamman! Nimi kakaralle oli suunniteltu jo etukäteen, Vanessaksi tyttöä meinataan tästä lähtien kutsua - nimi tarkoittaa perhosta, ja sellainenhan perhosta itsekin muistuttavan Briallenin varsa tulee varmasti olemaan ;) Mikäli Rhongomiantin roikale nyt yhtään hyppytaitojaan periytti, tulee Vanessasta kasvamaan vielä jotain todella menestyksekästä - varsinkin, kun emä opettaa sitä käyttäytymään nätisti tilanteessa kuin tilanteessa. Kaikki sen varsat tähän asti ovat osoittautuneet todella oppivaisiksi ja nöyriksi, Briallenia parempaa siitostammaa saa hakemalla hakea! :3

15.01.10, päiväkirjamerkintä
Uusi vuosi, uudet kujeet - sekä huolestuttavasti vanheneva Briallen avonaisine tulevaisuuden suunnitelmineen. Vanessasta kasvoi hujauksessa topakka, mutta iloinen ja kaikin puolin positiivinen tyttö, joka päätti omalla ajallaan itsenäisesti irrottautua emästään ja siirtyä ikäistensä pariin. Siitä lähtien on Briallen ollut taas karsinassaan yksin ja laumassa muiden tammojen kanssa suuressa lössissä heinää kilvan rouskutellen. Tamman kohdalle eivät vähään aikaan tule kuulumaan lisävarsat, kolme upeaa otusta jo maailmaan saattanut matami saa nyt riemuita omasta rauhastaan ja koulia vaikka toisten kakaroita niin halutessaan. Muutoin sitä varten ei oikeastaan ole suunnitelmia - antaa vuoden alkaa omalla painollaan ja VRL:n tauolla, ja katsellaan myöhemmin, mitä Briallenin kanssa keksitään. Vaikka ikää on kertynyt, on se vielä aktiivinen ja touhukas kuin mikä ;) Ehkäpä oma pieni hoitaja tekisi hyvää?

    Kilpailut

Briallenilla kilpaillaan pääpainoisesti VRLn alaisten jaosten kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 81 kpl (44 krj, 37 erj)

16.10.08, KRJ, heA : 01/30
21.10.08, KRJ, heB : 03/50
23.10.08, KRJ, heB : 03/50
25.10.08, KRJ, heB : 05/50
26.10.08, KRJ, heC : 06/50
19.10.08, KRJ, heA : 02/28
22.10.08, KRJ, heB : 05/52
23.10.08, KRJ, heA : 03/63
09.10.08, KRJ, heC : 02/143
06.11.08, KRJ, heC : 07/166
04.11.08, KRJ, KNS : 05/50
04.11.08, KRJ, KNS : 07/125
03.11.08, KRJ, heA : 04/40
03.11.08, KRJ, heA : 06/40
02.11.08, KRJ, heC : 05/50
01.11.08, KRJ, heA : 03/50
01.11.08, KRJ, heB : 03/50
03.11.08, KRJ, heB : 06/36
28.02.09, KRJ CUP, heC : 08/482
16.02.09, KRJ, heB : 01/50
07.07.09, KRJ, heB : 06/60
07.07.09, KRJ, heC : 06/60

18.10.08, ERJ, 80 cm : 02/48
19.10.08, ERJ, 80 cm : 01/55
25.10.08, ERJ, 90 cm : 06/50
16.11.08, ERJ, 90 cm : 03/28
13.11.08, ERJ, 80 cm : 08/84
17.11.08, ERJ, 90 cm : 04/50
08.11.08, ERJ, 100 cm : 05/30
07.11.08, ERJ, 100 cm : 02/30
18.07.09, ERJ, 80 cm : 03/30
18.07.09, ERJ, 80 cm : 04/30
29.07.09, ERJ, 90 cm : 06/45
16.07.09, ERJ, 80 cm : 05/100
16.07.09, ERJ, 90 cm : 08/100
21.07.09, ERJ, 80 cm : 03/100
01.08.09, ERJ, 80 cm : 08/100
05.08.09, ERJ, 80 cm : 06/100
18.07.09, ERJ, 90 cm : 01/50
07.08.09, ERJ, 80 cm : 08/100
01.11.08, KRJ, heA : 01/30
29.10.08, KRJ, heC : 05/40
31.10.08, KRJ, heC : 02/36
31.10.08, KRJ, heA : 09/100
31.10.08, KRJ, heA : 04/99
30.10.08, KRJ, KNS : 05/50
15.01.09, KRJ, heB : 05/52
24.01.09, KRJ, heB : 05/100
25.01.09, KRJ, heB : 07/100 86.569%
28.01.09, KRJ, heB : 03/100 90.619%
29.01.09, KRJ, heB : 01/100 95.895%
25.01.09, KRJ, heA : 01/50
09.02.09, KRJ, heA : 04/42 87.547%
10.02.09, KRJ, heB : 01/60
10.02.09, KRJ, heB : 06/80 83.536%
17.02.09, KRJ, heB : 07/80 83.494%
19.02.09, KRJ, heB : 03/80 85.028%
28.02.09, KRJ, heB : 05/50
07.07.09, KRJ, heA : 03/60
22.07.09, KRJ, heA : 03/30
19.07.09, KRJ, heA : 02/50
29.07.09, KRJ, heA : 01/40

07.11.08, ERJ, 100 cm : 01/30
07.11.08, ERJ, 90 cm : 05/30
25.10.08, ERJ, 90 cm : 01/27
30.10.08, ERJ, 90 cm : 04/30
30.10.08, ERJ, 100 cm : 05/25
19.01.09, ERJ, 80 cm : 01/40
06.02.09, ERJ, 80 cm : 05/40
17.02.09, ERJ, 90 cm : 05/50
16.07.09, ERJ, 90 cm : 01/30
26.08.09, ERJ, 80 cm : 07/80
27.08.09, ERJ, 80 cm : 03/80
20.08.09, ERJ, 80 cm : 06/50
23.08.09, ERJ, 90 cm : 07/50
24.08.09, ERJ, 80 cm : 03/50
16.08.09, ERJ, 80 cm : 03/100
17.08.09, ERJ, 90 cm : 02/100
19.08.09, ERJ, 90 cm : 03/100
19.08.09, ERJ, 90 cm : 07/100
27.08.09, ERJ, 80 cm : 02/83

 

Briallen on virtuaalihevonen.
Kaiken materiaalin © dani 2012, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!