otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Joyhofs Arthur VH11-025-0034

Kuollut 02.04.2014

  Virallinen nimi   Joyhofs Arthur   Säkäkorkeus   135 cm
  Lempinimi   Arttu   Syntynyt   27.06.2010, VHKR*
  Rotu   Welsh cob -tyypin poni (C)   Sukupuoli   Ori
  Väri   Musta   Kasvattaja   Ilola
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Estepainotus

Koulutustaso: heB, 110 cm
Käyttö: Kisaponi

Saavutukset: KTK-II, 20 + 18 + 20 + 19 = 77. 20.09.2011
                    "Hyvät tyypit, kaunis pää, hyvä kaula, piirteetön säkä,
                    pitkä runko, hyvä takaosa, melko hyväasentoiset jalat."

                    Champion, arvonimi myönnetty 14.06.2012
                    VWY-II, 6,5 + 6 + 4 + 22,5 + 5 = 44p. 30.07.2012
                    YLA1, 34 + 46 + 26 + 33 = 139p. 05.03.2013
                    "Mielenkiintoinen luonnekuvaus ja päiväkirja!"

3-vuotias 27.07.10 (Nopeutettu varsaikääntyminen*)

    Taustaa

Arthur on Fhinstha-linjainen komistus. Njoo, ainakin tulevaisuudessa! Oriin nimen keksiminen oli muuten melkoinen tehtävä, olisin halunnut Fhinsthan orilinjalle jonkinlaisen tunnuksen, F-kirjaimen. No, kun ei Broderickaan ole F:llä nimetty vaan B:llä, ei auttanut kuin miettiä uusi systeemi. B-alkukirjain? Ei, Broderick on toki hieno, muttei se ole linjan juuri. Mitä jos tekisin Fhinsthasta uuden orijälkeläisen itselleni F-alkuisella nimellä? Ei tule muuten kuuloonkaan, Broderick on aivan liian kiva ja kahden orilinjan ylläpitäminen tallissa samasta oriista on naurettavaa.
Kirjaimista viis, kivoja ja suhteellisen normaaleja brittinimiä, mutta musta väritys? Selvä, se saa kelvata, Broderick on linjan rautias floppi, mutta väliäkö sillä. ;) Ja Arthur-nimi sopii tälle kakaralle kuin kilpikonna kuoreensa - alunperin ajattelin siitä emän mukaan Trevoria, mutta Broderickin jälkeläinen ei voi olla Trevor. Arthurin kakarasta tulee sitten myöhemmin Trevor - taistelija.

    Luonnekuvaus

Arttu kylmäpäinen kovanaama ja taistelijoiden taistelija kuin suoraan Pohjois-Helsingin junaradan varren urbaanista asvalttiviidakosta, ja sen motto on päivän selvästi "stick to your guns". Se ei ole koskaan tuntunut tarvitsevan minkäänlaista opastusta tai kaitsemista mistään, ainakaan omasta mielestään, mutta toisaalta allekirjoittanutkin jollain kummalla tavalla ihailee pienen oriinsa päättäväisyyttä ja periksi antamattomuutta - Arttu ei vain uhoa ja rökitä nuorempiaan omaksi egonjatkeekseen, vaan tahtoo luoda turvaa itselleen, omalle alueelleen ja mahdollisille tammoilleen, mikäli se on päässyt kesäksi lauman mukaan laitumelle.

Vaikka ori kieltämättä yksinäisen cowboyn asenteensa takia on hieman hankala käsitellä, sen kanssa ei loppupeleissä ole lainkaan mahdotonta tulla toimeen. Kun uusi hoitaja vetää tiukat ja selkeät rajat ja painaa ne heti aluksi Artun pääkoppaan jättämättä mitään epäselväksi, tulee ori kyllä mieluusti toimeen ihmisten kanssa - se ei kerjää verta nenästään härnäämällä käsittelijäänsä, vaan seuraa esimerkiksi taluttaessakin varsin kiltisti vierellä, mikäli viereisistä tarhoista eivät muut oriit provosoi sitä hyppelemään joka suuntaan. Kireällä päällä ollessaan on Artulla paha tapa hyppiä pystyyn varoittavasti, mutta se ei koskaan pure tai potki.

Tallissa Arttu käyttäytyy useiden muiden oriiden lailla paljon siivommin kuin ulkona, tosin sillä erotuksella, ettei tätä ukkelia tarvitse edes sitoa kiinni tai tuoda käytävälle hoidettavaksi, sikälimikäli hoitaja on jämerällä linjalla ansainnut oriin kunnioituksen itselleen. Tällöin Arttu seisoo hiljaa ja nätisti harjattavana myös ns. vapaana karsinassaan, tietenkin pitäen kovan ulkokuorensa, mutta antaen hoitajan olla rauhassa. Ori nostaa myös nätisti kaviot pyydettäessä, eikä sen satuloimisessakaan ole ongelmia.

Kengittäjän kanssa sitä vastoin Arttu ei tule kovin hyvin toimeen - se ei nimittäin millään jaksaisi aina pitää koipiaan tarpeeksi kauan ylhäällä ja voi alkaa haastaa riitaakin Kenkä-Erkin kanssa; luimia ja irvistellä hurjasti ja takoen kavioillaan lattiaa. Miekkosella on kuitenkin onneksi yksi heikko kohta; Arttu ei voi mitenkään vastustaa hieromista, siis ihan kunnon hierontaa, eikä mitään kumisualla hipsuttelua. Hoitaja kun tulee pyörittelemään Artun selkää kengityksen ajaksi, ei ori varmastikaan sano vastaan, vaikka kengittäjä saakin sitten kannatella ponin koko jalan painoa yksikseen.

Ratsuna Arttu on erittäin eteenpäinpyrkivä, mutta silti haasteellinen - se on kyllä kovapäisenä sanomassa vastaan, jos kuski tekee selässä yhtään mitään väärin, eikä se tuosta vain tulekaan läpiratsastetuksi ja rennoksi selästään, vaikka imua uralla eteenpäin riittäisikin. Ori on todellinen virheiden paljastaja heittäytyen aivan mahdottomaksi epäselvistä avuista, ja sen tapa nousta pystyyn on tietenkin se yleisin seuraus kuskin säheltämisestä. Ori vaatii toimiakseen selkeät ja napakat avut, eikä se juuri reagoi pieneen pohkeella tihrustamiseen. Jämptin ratsastajan alla muotoutuu siitä varsin näppärä peli helppoihin koulukiemuroihin, ja onpahan komeaa oria ilo katsellakin sen ryhdikkäässä ja raamikkassa menossa.

Artun lahjat ovat silti estepuolella oriin itsensä yksinkertaisesti pitäessä vähän vauhdikkaammasta ja sen hurjalle luonteelle sopivammasta meiningistä. Ori on melko lahjakas hyppääjä ja se ponnistaa aina aivan mielettömällä powerilla, mutta kuski saakin pitää huolen tarkoista teistä ja oriin sovittamisesta tiukkoihin kurveihin nopeassa menossa. Arttu ei varmastikaan kerran ponnistettuaan pudota, mutta se kieltää kyllä, mikäli lähestyminen on mennyt totaalisesti puihin tai ratsukon sisäiset kemiat ovat muuten vinksallaan.

Kilpailuissa Arttu on hieman tavallista terhakkaammalla tuulella ja voi vaikuttaa trailerista ulos päästyään olevan kliseisesti pelkkää tulta ja tappuraa - sitä on useimmiten hieman haastavampi käsitellä maasta käsin, mutta satulan alla se tuntuu entistä motivoituneemmalta ja kilpailunhaluisemmalta. Arttu on omassa elementissään verryttelyssä aloittaen vaatimattomasti, mutta näyttäen radalla, mistä puusta se onkaan veistetty.

    Suku

 isä Broderick Dawn
    VWY-II, ERL-III, rt, 136 cm, wC
 ii. VIR MVA Ch Fhinstha
    YLA1, VWY-II, VWY-B, m, 131 cm, wC
 iii. Rheydon
    prt, wC, evm
 iie. Bwa'R Arch
    trn, wC, evm
 ie. Moonspell
    rt, 137 cm, wC
 iei. Gosgordd Elw
    wC, evm
 iee. Of Moonshadows
    wC, evm
 emä Ch Tuatha De Dawn
     m, 134 cm, wC
 ei. Wynn Merwin
      VWY-II, VWY-B, rtpäis, 136 cm, wC
 eii. Murron II
    m, wC, evm
 eie. Edolyn Hen Fawr
    rtpäis, wC, evm
 ee. Swansea Tân
    VWY-III, rt, 136 cm, wC
 eei. Swansea Jack
    rt, wC, evm
 eee. Swansea Hefyd
    rt, wC, evm

Arttu edustaa allekirjoittaneelle hyvin mieluisaa sukua - sillä on pitkäaikainen silmäteräni Fhinstha suorassa isälinjassa toisessa polvessa, eikä allekirjoittaneen kasvattanutta ja Vipeltäjän huostassa hyvin menestynyttä emääkään voi sen huonommaksi tituleerata. Isä Broderick on myös onnistunut luomaan melkoisen tunnesiteen allekirjoittaneeseen, mutta sen loiston päivät ovat vielä edessäpäin. ;)

    Jälkeläiset

Arttu on tarjolla welshponijalostukseen!

29.08.2010 t. Aethelburn Dawn (e. Anwylyd Cwenhild Dawn), omistaja: Paraatiponit
08.03.2011 o. Nathair Dawn (e. Swinghill's Nefisa), omistaja: Gee
16.11.2011 o. Colwen Dawn (e. Merrywood's Cassidy), omistaja: NuuNuu
10.06.2012 o. Floyd Dawn (e. Cedion Ionawr), omistaja: Christa W.
01.05.2013 t. Llachraidd Dawn (e. Greenwich's Leannàn), omistaja: Odelie, Fleurette

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

14.06.2012, päiväkirjamerkintä
NJ on kyllä meikäläiselle ikuinen murheenkryyni. Pitäisi varmaan repiä itsensä vihdoin jaoksen kahleista, mutta tänään tuli taas yksi syy, miksi kestää huonosti saavutettavia ylläpidon jäseniä ja tuomareiden omituisia näkemyksiä - Artulle myönnettiin vihoin championin titteli! Toisaalta minua harmittaa suuresti, kun muotovalion arvonimi jäi vain yhden muotovaliosertin päähän, mutta kun sen ensimmäisen saamisesta on kohta vuosi, en jaksa enää aktiivisesti jahdata sitä, vaan tyydytään nyt sitten irtoilla irtoavaan championiin. Jos näyttelytilanne jossain vaiheessa paranee, lähden varmasti uudelleen metsästämään sitä toista muotovaliosertiä, jotta saadaan poitsusta muotovalio, mutta menkööt nyt championina. Eihän se mikään turha saavutus ole sekään, parempi kuin ei mitään ja tottahan toki tuo champion kannatti anoa, kun siihen oli riittävät sertit ja enemmänkin! Lisäksi Arttu tekee nyt nätisti kunniaa myös championiksi kruunatulle emälleen. Hienoista sukujuurista tulee hienoja poneja!

20.09.2011, päiväkirjamerkintä
Arttu läksikin sitten kantakirjattavaksi tänään, eikä kotiin tarvinnut palata tyhjin käsin! Tosin alkuunhan minä toivonut sille alkuun jonkinlaisia näyttelytuloksia alta NJ:n taholta, mutta jos ei tuomareita nappaa eikä näyttelyitä ole, niin mennään sitten parin sertin voimalla KTK-tilaisuuteen, höh - mutta ei se mitään haitannut, Arttu esiintyi edukseen ja hyväksyttiin kirjoihin toisella palkinnolla! Kehuja tuli varsinkin tyypeistä, mikä ei ihmetytä. Arttu on kaikessa sporttisuudessaan niin selkeästi täyttä walesilaista verta, ettei sen rodusta tahi sukupuolesta voi erehtyä edes sokea! Samoin tuomarit tykkäsivät sen päästä, etuosasta noin yleensäkin sekä takaosasta, joten varsin onnistuneena, sopusuhtaisena pakettina voi tätä herraa nyt virallisesti pitää. Kantakirjapalkinto on oiva alku oriin ansiolistalle ja hieno tunnustus sen sukujuurille - sekä meikäläiselle kasvattajana!

Estevalmennus elokuussa 2011, valmentajana Cery
"Arttu oli alkutunnista hieman hätäinen ja ei oikein kuunnellut apujasi. Kahden kiellon jälkeen ja yhden esteen levityksen jälkeen Arttu alkoi kuitenkin toimia ja pelleily loppui vähitellen. Jotta voisit välttää tällaisia tilanteita muista pitää se ulkotuki vahvalla vaikka hevosesi olisikin herkkä niin se ei pääse tekemään yllättäviä käännöksiä ja saat myös hyvän tuntuman hevoseesi. Lopussa esteet alkoivat sujua ja saitte hyvän rytmin sekä esteiden välissä että esteelle lähestyessä. Varo dani ettet ennakoi hyppyä, jos tunnet vähänkin epävarmuutta että hevonen voisi kieltää, se ei ainakaan asiaa auta. Pidä pää ylhäällä ja hienosti se menee! Muuten yhteistyö pelasi alkukommelluksien jälkeen ja loppu oli oikein siistiä katseltavaa."

12.01.2011, estevalmennus
Uuden vuoden kunniaksi Arttu osallistui nuorikoiden kanssa alkavan vuoden yhteen ensimmäisistä estevalmennuksista. Tarkoitus oli, että ori näyttäisi hyvää esimerkkiä nuoremmilleen ja sen kanssa lähinnä hiottaisiin yksityiskohtia ja saataisiin päivitetympää palautetta yhteistyön pelaamisesta ulkopuolisen henkilön näkökulmasta, mutta Arttuhan pistikin oikein sekoiluksi! Meni nuoremmillakin pasmat sekaisin, kun vanhempi ori kilahtaa ja sinkoaa yhtäkkiä ohi. Hypyt jäivät sitten vähemmälle ja oriin kanssa me tyydyttiin pienempiin kavaletteihin ja puomeihin kurinpalautuksen merkeissä. Ori vänkäsi lähes jatkuvasti ulkopohjetta ja -ohjaa vasten, eikä millään halunnut tyytyä allekirjoittaneen vaatimaan tiehen. Onneksi valmentaja pysyi tiukkana ja piti hermonsakin varsin ansiokkaasti kasassa, vaikka aihetta järjen menetykseen olikin tarjolla taas vaihteeksi enemmän kuin koskaan. Lopputunnista yhteistyö alkoi sujua hieman paremmin, Arttu ei hermoillut enää jokaisesta pienestä hipaisusta ja tyytyi paikkaansa pohkeen ja ohjan välissä meikäläisen alla. Loppuun ori pääsi hyppäämään vielä muutaman kerran hieman isompaa estettä, ja se pysyi hienosti tiukan kontrollin alla.

20.09.2010, estevalmennus
Tallille saatiin tänään palkattua oikein etevä estevalmentaja, jonka oppeja oli pakko päästä tulevaisuuden estetykkini kanssa kuulemaan ja ehdottomasti myös soveltamaan käytännössä! Arttukin oli kaikeksi onneksi varsin hyvällä päällä, se oli erittäin säpäkkänä ja pörheänä, ja tuntui lähtevän reippaasti liikkeelle pelkän ajatuksen voimalla. Se imi mukavasti eteen, reippaasti, muttei niin, että joutuu pelkäävän sen räjähtämistä millä sekunnilla tahansa tai homman leviävän päättömäksi kaahotukseksi. Kun moottori oli selkeästi hanskassa, keskityttiin tunnilla enimmäkseen ohjaukseen sekä nuoren ponin kanssa myös hyppypaikan valitsemiseen ja ponnistamiseen. Tiet ja tehtävät eivät olleet erityisen vaikeita, joten ori suoritti ne muutaman toiston jälkeen hienosti ja sitten keskityttiinkin vain viilaamaan pilkkua. Valmentaja antoi useaan asiaan aivan uutta perspektiiviä ja ajattelun aihetta, joten näiden tehtävien parissa pakerretaan varmasti vielä pitkään!

16.09.2010, kouluvalmennus
Tämänpäiväisessä koulutreenissä tuntui Artulla olevan ongelmia keskittymisen kanssa - sitä ei yksinkertaisesti tuntunut hirveästi kiinnostavan, joten motivaatiota ei ollut ja herättely ja tomerampi ojentaminen ärsyttivät sitä. Meikäläinen muutenkin huonon päivän päätteeksi repi sitten pelihousunsa, mistä Arttu otti kovasti nokkiinsa ja lähti keulimaan. Ei auttanut muu, kuin alkaa rakentaa uutta luottamusta alusta lähtien, mutta onneksi valmentaja oli kärsivällinen ja jopa rasittavan pikkutarkka virheiden suhteen. Suorittaessa ärsytti korjata jokaista asiaa, mutta toisaalta ohjeita kuuliaisesti noudattamalla ratsastus ja yhteistyö nuoren vikuripään välillä paranivat huomattavasti. Lopputunnista Arttu kulki jo oikein mallikkaasti ikäisekseen ja tasoisekseen!

07.08.2010, päiväkirjamerkintä
Artulle riittääkin vientiä - päätin jo nyt astuttaa sillä ensimmäisen kerran, näin nuorella iällä ennen koko kilpauran ja muun härdellin alkamista. Tulevan varsan emäksi olen valinnut toisen toisen sukupolven kasvattini, hieman hitaan ja suoraan sanottuna vähä-älyisen Anwylyd Cwenhildin - Keke ja muu talliporukka on kummastellut päätöstäni, mutta olen varma, että tästä yhdistelmästä voi tulla jotain hienoa. Cwenhild ja Arthur komppaavat toisiaan täydellisesti, hitaampi tamma tasoittaa varmasti Fhinsthan poikien kovuutta ja kärkkäyttä, vaikka se nyt onkin todistanut periytyvänsä varsin dominoivasti.. Lisäksi ulkonäöllisesti varsasta voi tulla aika täydellinen miksaus isoluista ponia ja sporttisempaa, kevyempää mallia. Meikäläinenhän vielä epäilijöille näyttää, luotot Artun mahtavien geenien mutkattomaan jatkumiseen ovat suuret! Nyt ei tarvitsekaan muuta, kuin iskeä nuorukaiset loppukesän vehmaille niityille kahdestaan ja toivoa parasta.

27.07.2010, päiväkirjamerkintä
Elo sujuu jo huomattavasti paremmin tänään kolmevuotiaaksi kääntyvän Artun kanssa. Kauan se jaksoi naruttaa ja suoranaisesti vittuilla käsittelijöilleen, mutta monen taistelun kautta vakiporukka on vihdoin ansainnut sen luottamuksen. On sitä saanut rökittää ja toisaalta kestää sen riehumista, mutta on se ollut sen arvoista. Nyt kun ratsukoulutus on täydessä käynnissä, on erittäin mukavaa olla vihdoin oriin kanssa samalla aaltopituudella! Arttu ei tosin ole nokkeluutensa ja oppimisen puolesta mikään penaalin terävin kynä ja se suhtautuu kaikkeen aluksi hyvin kriittisesti - mutta kun se jotain hiffaa, se hiffaa sen sitten huolella ja sisäistää asian kyllä muutaman toiston jälkeen. Kyllä tästäkin jannusta vielä hyvä tulee!

02.07.2010, päiväkirjamerkintä
Puolivuotias, loppujen lopuksi ihan suht neutraalisti Arthuriksi nimetty oripoika haettiin tänään Ilolasta kotiin - ja millainen ryökäle siitä onkaan kasvanut! Se tulee selkeästi aivan liikaa isäänsä ja melko rauhallinen emä, ensikertalainen vielä, on Vipeltäjän mukaan ollut aika lailla helisemässä poitsunsa kanssa. Arthur sinkosi trailerista ulos kuin höyryjuna, pöristen ja puhisten eikä malttanut seistä lainkaan aloillaan, saati muutenkaan kuunnella narun päässä hilluvaa meikäläistä. Pahin uhmaikä taitaa olla aluillaan, eikä ole todellakaan hyvä, että olen itse seurannut tulevan superoriini kehitystä vain valokuvista enkä kosketusetäisyydeltä.. No, toivottavasti tästä selvitään, nuori herra on paraikaa vetämässä rallia yksin pihatossa ja kovaan ääneen tapellaan siitä, kuka sen joutuu noukkimaan sisälle.

27.06.2010, päiväkirjamerkintä
Fhinsthan orilinja kaipasi uutta jatkajaa. Tallissa oli oriista jo ennestään sen ensimmäisen polven poika Broderick, mutta sopivaa tammaa ei oikein tuntunut löytyvän mistään. Parasta olisi ollut, jos tammakin olisi ollut suvullisesti meikäläisen tallista, mutta Broderickin kanssa saman ikäluokan varsat olivat jotenkin plääh. Siinä sitten muistin, että meiltähän on matkannut Ilolaan varsin näppärä estepainotteinen kasvattitamma Tuatha. Kun se yhdistettäisiin myös esteillä kovin lahjakkaaseen Broderickiin, saataisiin varmasti aivan mieletön menijä esteille - kaksi kärpästä yhdellä iskulla, orilinjalle jatkoa ja samalla myös sille painotus. Vipeltäjä kaikeksi onneksi suostui lainaamaan tammaansa, ja tänään pitkä odotus palkittiin - Tuatha pyöräytti aivan ihanan, vieläpä Fhinsthan tapaan pikimustan orivarsan! Kahdesta kärpäsestä tuli ruunikon emän ansioista kolme kärpästä - kun pojanpojasta tuli vieläpä musta linjan ykkösoriin tapaan! Toistaiseksi vielä nimetön, reipas orivarsa kasvaa Ilolassa, mutta sen hakemista kotiin puolivuotiaana odotellaan jo innokkaasti. Saas nähdä, mitä tästä tulee, vibat ovat hyvät ja rima korkealla!

    Kilpailut

Artulla kilpaillaan pääpainoisesti estekilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 56 kpl (43 este, 7 maastoeste, 6 kenttäratsastus)

16.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 02/06
15.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 01/06
15.12.10, villit estekilpailut, 110 cm : 01/10
14.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 01/06
14.12.10, villit estekilpailut, 110 cm : 01/10
13.12.10, villit estekilpailut, 110 cm : 03/10
12.12.10, villit estekilpailut, 110 cm : 02/10
08.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 01/18
06.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 01/18
04.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 03/18
03.12.10, villit estekilpailut, 110 cm : 03/21
02.12.10, villit estekilpailut, 100 cm : 04/18
29.11.10, villit estekilpailut, 100 cm : 03/18
25.11.10, villit estekilpailut, 100 cm : 01/18
22.11.10, villit estekilpailut, 110 cm : 03/15
27.09.10, villit estekilpailut, 100 cm : 04/53
17.10.10, villit estekilpailut, 110 cm : 03/27
16.10.10, villit estekilpailut, 90 cm : 03/59
08.02.11, villit estekilpailut, 90 cm : 02/16
17.02.11, villit estekilpailut, 110 cm : 02/07
17.02.11, villit estekilpailut, 100 cm : 02/09
18.02.11, villit estekilpailut, 110 cm : 02/07

21.04.12, MEJ, 100 cm : 04/30
11.04.12, MEJ, 110 cm : 01/36
15.04.12, MEJ, 110 cm : 06/48
20.04.12, MEJ, 100 cm : 03/62
22.04.12, MEJ, 110 cm : 01/48
19.04.12, MEJ, 110 cm : 02/29
25.04.12, MEJ, 110 cm : 01/37
19.02.11, villit estekilpailut, 110 cm : 01/07
19.02.11, villit estekilpailut, 110 cm : 02/07
20.02.11, villit estekilpailut, 100 cm : 01/09
23.02.11, villit estekilpailut, 100 cm : 01/09
24.02.11, villit estekilpailut, 110 cm : 02/07
25.02.11, villit estekilpailut, 110 cm : 01/07
10.04.12, villit estekilpailut, 110 cm : 03/15
08.05.12, villit estekilpailut, 100 cm : 06/50
15.05.12, villit estekilpailut, 110 cm : 01/21

08.10.10, ERJ, 110 cm : 01/22
11.10.10, ERJ, 100 cm : 02/26
11.10.10, ERJ, 110 cm : 03/22
13.01.11, ERJ, 110 cm : 02/19
22.01.11, ERJ, 100 cm : 03/30
17.01.11, ERJ, 100 cm : 02/40
18.01.11, ERJ, 110 cm : 01/40
15.02.11, ERJ, 100 cm : 03/50
01.03.11, ERJ, 100 cm : 06/50
01.03.11, ERJ, 110 cm : 01/50
27.02.11, ERJ, 110 cm : 05/29
28.02.11, ERJ, 100 cm : 02/25

20.04.12, KERJ, helppo (heB/re 100 cm/me 95 cm) : 01/40
21.04.12, KERJ, helppo (heB/re 100 cm/me 95 cm) : 01/40
07.05.12, KERJ, helppo (heB/re 100 cm/me 95 cm) : 03/40
07.05.12, KERJ, helppo (heB/re 100 cm/me 95 cm) : 05/40
06.05.12, KERJ, helppo (heB/re 100 cm/me 95 cm) : 04/50
11.05.12, KERJ, helppo (heB/re 100 cm/me 95 cm) : 06/40

 

Joyhofs Arthur on virtuaalihevonen.
Kuva © Popsters Stud
Kaiken muun materiaalin © dani 2014, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!